- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Szerintem meg te vagy képtelen felfogni, hogy az emberek többsége ki tudja váltani a számitógépet egy iPaddel. Persze, hogy van egy rakás olyan dolog, munka, program és egyebek, amit csak számitógéppel lehet megoldani, ezen nincs mit vitatkozni, tény, de ezek a dolgok kissebségben vannak, jóval többen vannak világon azok, akik nem használnak ilyen programokat egész életükben. Hajtogatod itt minden kommentedben, hogy nem lehet kiváltani, mikor a valóság az, hogy amire a legtöbben használják a számitógépüket, arra alkalmas egy iPad is. Érdemes kicsit túllátni a saját világunkon, az csak a valóság piciny szeletkéje, és nem valami általános igazság. Amikor még grafikusként dolgoztam, nekem is komoly erőművekkel kellett dolgoznom, vicc kategória lett volna ha tablettel akartam volna megcsinálni a munkámat, de mióta "főnök" lettem, a dolgaimhoz már elég a tablet, pedig ha úgyvesszük komolyabb munkát végzek, nagyobb felelősséggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - AKCIÓ
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest