Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
En Air 2-t vettem, de igy utolag nem tunik jo dontesnek. A vekonyabb meret, kisebb tomeg es a valamivel tan jobb kijelzo szolhat mellette, de az uj kicsit gyorsabb es nagyobb az akkuja. Hamar beesett az uj iPad ara, nekem is egy kicsit ki kellett volna varnom, mert amennyiert vettem az Air 2-ot annyiert, esetleg meg olcsobban is vehettem volna az uj iPad-et. Esetleges eladasnal is nehezebben fogom tudni eladni. Egyebkent nincs vele gond, meg vagyok vele elegedve.
-
norbi2010
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, a legfrissebbet(iOS 11 beta 2).
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni. 
-
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 4100 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Asus Vento AD DeepCool 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon gyors, az animációk az esetek ~90%-ban vajsimák(ez nekem sokat számít, nem tudom ti hogy vagytok vele). Böngésző pillanatok alatt betölti az oldalakat, a Split View multitasking sem akad meg soha, nagyon jó élmény használni, főleg a 3 után, az már annyira lassú volt, hogy az elmúlt másfél évben nem is nagyon használtam, a kettő ég és föld. Plusz az is pozitívum, hogy olyan ~200g-mal könnyebb és kisebb is a 2017, ugyanakkora kijelző mellett így sokkal kényelmesebb használni.