Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Április bolondja? Csak egy lebegő mobiltálca
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.attila
tag
Írnál még esetleg erről az ios filerendszerről? Próbáltam rákeresni a wikipedián, de nem találtam. Magamtól nem tudom megugrani ezt a rendszermegértést. Ha egy videót pl. több lejátszóval akarok lejátszani, akkor open in-el meg tudom tenni, de van egy olyan gyanúm, hogy akkor fizikailag is több példányban lesz fent a gépen a video, mintha ilyenkor bemásolódna az adott alkalmazás mappájába.
-
"Filekezelő gyárilag nincsen, lévén az iOS frontendje és maga az egész megjelenése amit a felhasználó felé kommunikál nem könyvtár struktúrájú, hanem app/adatbázis alapú. Tehát nem a file-al indítod a programot, hanem a programban találod meg a filet. Ez némileg bizonyos esetekben szemléletmódváltásra kényszeríti azt aki nem szokta ezt meg."
Én egyedül ettől kapok hülyét
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad! 
Javaslom az AppZapp Pro mellett az Appsgonefree alkalmazást is az átmenetileg ingyenessé váló appok levadászására, kevesebbet hoz, viszont szerintem a legjobb ingyenesek ebben is megtalálhatóak.
-
Winne
nagyúr
Melóban vagyok, itt nem jönnek be a képek, de este áttanulmányozom otthon, köszönet érte!

Másik kérdés: mennyire sérülékeny a kijelző? Gorilla üveg? Karcolódik? Fontos ez azért, hogy vegyek-e egy behajtható tokot (amivel vastagabb a készülék sokkal), vagy elég-e egy ilyen gumírozott vacak a hátuljára, amitől nem karcolódik és nem csúszkál az asztalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Yettel topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás!Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad!