Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
i.attila
tag
Írnál még esetleg erről az ios filerendszerről? Próbáltam rákeresni a wikipedián, de nem találtam. Magamtól nem tudom megugrani ezt a rendszermegértést. Ha egy videót pl. több lejátszóval akarok lejátszani, akkor open in-el meg tudom tenni, de van egy olyan gyanúm, hogy akkor fizikailag is több példányban lesz fent a gépen a video, mintha ilyenkor bemásolódna az adott alkalmazás mappájába.
-
"Filekezelő gyárilag nincsen, lévén az iOS frontendje és maga az egész megjelenése amit a felhasználó felé kommunikál nem könyvtár struktúrájú, hanem app/adatbázis alapú. Tehát nem a file-al indítod a programot, hanem a programban találod meg a filet. Ez némileg bizonyos esetekben szemléletmódváltásra kényszeríti azt aki nem szokta ezt meg."
Én egyedül ettől kapok hülyét
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad! 
Javaslom az AppZapp Pro mellett az Appsgonefree alkalmazást is az átmenetileg ingyenessé váló appok levadászására, kevesebbet hoz, viszont szerintem a legjobb ingyenesek ebben is megtalálhatóak.
-
Winne
nagyúr
Melóban vagyok, itt nem jönnek be a képek, de este áttanulmányozom otthon, köszönet érte!

Másik kérdés: mennyire sérülékeny a kijelző? Gorilla üveg? Karcolódik? Fontos ez azért, hogy vegyek-e egy behajtható tokot (amivel vastagabb a készülék sokkal), vagy elég-e egy ilyen gumírozott vacak a hátuljára, amitől nem karcolódik és nem csúszkál az asztalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sweet.tv - internetes TV
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy nagyon szépen megfogalmaztad!