Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ittakary
    nagyúr

Hugom fősulira jár, akkor az jó lehet? 2db is lehet venni szerinted egy email cimmel? Továbbá 6 hét a szállítás akkor azzal bajban vagyok :F Viszont köszönöm a válaszod, még inkább úgy hiszem ezek után, hogy ez lesz a jó választás :R Nézem hogy lehet gravíroztatni? Ez mit takar ? Pl egy nevet a hátlapjára? :R

lugosi

Az még jobb, de azért jó lenne ha legalabb annyit kibírna. Hisz azért nem kis pénz. Bár én nagyon úgy se veszek mást neki, mivel nem értek ruhához stb. Az az anyukája dolga :DDD

nincs már Magyarországon főiskola, minden egyetem lett - tudomásom szerint
    de kérdezd meg pontosan milyen intézménybe jár, de szerintem jó lesz - csak legyen hozzá valami
    XYZ.nev @ intezmenyneve.edu.hu

nekünk BME-n ilyen volt: @edu.bme.hu

illetve az egyetemi email cím sem annyira egyszerű (legalábbis BMEn nem volt az :D ) a hozzáférést intézze el, és cserébe spóroltok majdnem 10ezret

gravíroztatást NEM javaslom! igen, lehet bele nevet, mindenféle smileyt meg emojit gravíroztatni, ami aranyosnak tűnik, de amikor majd lecserélésre kerül NAGYON NAGYON rontja az eladhatóság értékét!
    Gondold el, kinek van kedve olyan iPadet venni, amibe bele van égetve, hogy "Arany Pici Gumócskámnak szülcsinapjára: puszi Papóka!" :D

Akkor már inkább egy DBRAND matrica, bár ennek jó húzós az ára iPadre

Új hozzászólás Aktív témák