Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryu
tag
Sziasztok!
Hátha valakinek segít, vagy ötlettel szolgálok. Amikor belevágtam a dolgokba, egész gyorsan rátaláltam a már emlegetett ESP8266 eszközökre, amiből én a Wemos D1 minit választottam, lévén sok shield van hozzá. Erre saját szoftvert írtam elsőnek, ami direktbe kommunikált a Google féle Firebase megoldással.
Azóta felmerült az igény más eszközök használatára is, pl Aquara Water Leak sensor, Xiaomi Air Purifier 2, Broadlink rm3 mini. Emiatt átalakítottam az addigi rendszert. Az ESP-ken már Tasmota firmware van, ezek MQTT-vel kommunikálnak, mosca node.js alatt. A node.js adta magát a sok kész library-vel, így bármivel lehet szinte kommunikálni. Az MQTT saját szerveren van LINUX alatt, innét az adatok továbbra is Firebase-be mentődnek, mivel a szerver nem elérhető távolról.
A megjelenítést kliensen Google Chrome Extension-el oldottam meg. Valahogy így néz ki jelenleg. Tud riasztásokat küldeni, bizonyos érték átlépése esetén, illetve mutatja amire szükség van.
Nem mondom, hogy a legjobb, legszebb megoldás, amit tákoltam, de cél volt, hogy ingyenes legyen minden szoftver és én is dolgozzak benne, ne csak kész megoldást használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest