- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Próbáltad a Gems Of War-t?? Tetszett?
Ha elküldöd a karaktered azonosítóját akkor küldök meghívót és tudsz velünk játszani. -
blaca83
őstag
Szia!
Ezt nem tudom igazán, hogy micsoda...: "Pay 2 Win"
Elvileg itt is nagyon jól megoldották, egy fillér ráköltés nélkül el lehet lenne vele, nem leszel gyengébb, mert ha egymás elleni meccset játszol, nem kampányt akkor is kb azonos szintűekkel sorsol össze.Mint írtam, egészen jól összetették, több játékmód van és kellemes szórakozást biztosít.
(Rá lehet kattanni...)
Ha van karaktered szólj és beveszünk a csapatba.
-
blaca83
őstag
Ipad-en Én a Gems Of War játékkal játszogatom. Nagyon élvezetesnek találtam.
Kicsit olyan,mintha a Heroes Of The Might and Magic lenne egy kis Jewel Quest-tel párosìtva.Jól lett kitalálva a felépìtése és a játékmódok is. Ha gondolod próbáld ki.
Csináltunk egy magyar csapatot is,ha esetleg megtetszik és van kedved akkor csatlakozhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest