Hirdetés
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
-
pityaa23
senior tag
válasz
pityaa23 #22992 üzenetére
Na megint NEM csalódtam az invitelben... Reggel telefonáltam, hogy már igencsak el vannak késve a csomagváltással. (1-2 napot mondtak, most járunk 7-nél.) Megígérték, hogy délutánra kész lesz. 15 perce felhívom őket, hogy bizony mindjárt vége a napnak és semmi nem történt, szólt is a nő az osztálynak, hogy csináljanak valamit, de természetesen már nem voltak bent.
Majd holnap...
Komolyan mondom ez hihetetlen. Jelentkezni fogok az invitelhez arra az osztályra melózni, mert úgy néz ki ott nem kell csinálni semmit.
-
pityaa23
senior tag
válasz
frovery #22991 üzenetére
Felhívtam őket, a műszaki részen megtörtént a módosítás már korábban, tehát a modemig eljutna a kívánt sebesség, de a köcsögök ülnek a papírmunkán, náluk áll a dolog, amíg meg nincs megcsinálva addig nem kaphatja meg a modem a sebességet. Ők meg csak hétfőn dolgoznak, ma nincsenek. Vicc.
-
pityaa23
senior tag
válasz
#41133696 #22989 üzenetére
Csak bosszantó, hogy ki sem kell jönniük, a router simán bírna 10* ekkora sávszélt is, tehát pár klikk az egész és nem képesek megcsinálni egy hét alatt sem, meg megígérik tegnap, hogy 24 órán belül lesz, de semmi. Ha tudja, hogy ma nem dolgoznak akkor miért igér teljesíthetetlent? Vagy valami kárpótlás mert kicsúsznak az időből? Semmit nem kapok. Annyit mondott, hogy a számla csak a váltástól fog emelkedni. Mondom köszi, attól gyorsabb lett a netem. Mondom én, hogy barmok.
Ha nem sajnálnám a friss festést behuzatn inkább a másik szolgáltató kábelét, de így ezekre az amatőrökre vagyok szorulva.
-
pityaa23
senior tag
Mocskos szemét invitel. Múlt hét szombaton kértem csomagváltást, azt mondta a nő hétfő-kedd, de max 5 munkanap. Tegnap 3 után azért rájuk szóltam, hogy nem volt váltás, csinálják meg még biztos van bent valaki. Erre azt mondják 24-óra. Próbálgassam a modemet újraindítani tegnap is meg ma is. Na semmi nem történt. Betelefonáltam még 12 előtt, hogy el tudják intézni, erre mondja a nő, hogy hát hétvégén senki nem tud majd segíteni, hétfőn legkorábban. Ilyenkor mit lehet tenni? Olyanok mint egy vidéki maszek családi vállalkozás, komolyan mondom. Barmok
-
pityaa23
senior tag
válasz
Gubek-Einste #22817 üzenetére
Beléptem már az első üzenetem előtt is, de nem találok ilyen opciót.
-
pityaa23
senior tag
válasz
Gubek-Einste #22814 üzenetére
Ahh köszi, akkor jobban körülnézek. Az sem baj, ha netán fejből tudod hol keressem.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy az alcatel-lucent optikai modem-router-iptv cuccnak a 4 lan kimenetből csak kettő működik? Le van ez korlátozva? Szeretnék rádugni egy Wd MyCloud-ot, de nem is ismeri fel, mindegy hova dugom, 3 vagy a 4-es lan-ba. Van elfekvőben Switchem valahol, gondolom az lenne akkor a megoldás. A Router menüi között nem találtam beállítást, vagy nem vettem észre.
Köszi, üdv.
-
pityaa23
senior tag
No, nekem 400 Ft-ot emelkedett a számla a két csatorna miatt.
-
pityaa23
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, hibabejelentőt megpróbálom azért.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Még csak most került sor a májusban bekötött net és iptv használatára. A gond az, hogy amikor kötötték, nem volt itt tv és nem póbáltuk ki. Most első indításnál kérne felhasználó azonosítót, meg pin-t. Ezeket persze nem tudom előbányászni, mert másik városban vannak a papírok. Van rá esély, hogy neten vagy valahol megtudjam ezeket? Invitel honlap pl, be is vagyok lépve, vagy ügyfélszolgálat holnap, mert hétvégén nincsenek?
-
pityaa23
senior tag
válasz
#41133696 #21631 üzenetére
Holnap hívnak, majd kiderül.
Ha sikerül fizetés nélkül felmondanom, akkor felmondom és kivárok egy akciós jobb netes csomagot, meg addigra biztosan kiderül mennyit kell pluszban fizetni a tv-ért. Ha nagyon sok, akkor lehet csak internetet veszek, nem nagyon érdekel a tv, majd letöltöm ami kell. Amennyiben nem sikerül, letojom és beletörődöm.
-
pityaa23
senior tag
Itt azt írja 15 napon belül lemondható nem? Legalul kell keresni. [link]
Meg kéne lépnem, mert bosszant, hogy lecsúsztam a dupla netről, meg tv-t alig nézek, ráadásul augusztus végéig nem is leszek a lakásban. 90 nap után új ügyfélnek tekintenek, addig kapok netet a szomszéd sráctól
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok, megint én. Az lenne a kérdésem, hogy a tv2 meg a retekklubos díjemelés nem minősül egyoldalú szerződésmódosításnak? Nem lehet valahogy lemondani az előfizetést?
-
pityaa23
senior tag
Sok remény nincs de előadom elégedetlenségemet, ert először vagyok invitel ügyfél és már is dühítő amit művelnek, így megfordul a fejemben, hogy kerül amibe kerül de nem kívánok tőlük szolgáltatást igényelni.
Havetom marha jól tud beszélni velük, rengeteget lealkudott már magának.
-
pityaa23
senior tag
Hát a díjneten nekem 5390 Ft-ot kér most ez az első díjnetes számla. Előtte az a legelső számlát csekken kaptam másfél hónap szolgáltatás fizettem ami 7792 Ft volt. A mostani akciós csomag 5490 Ft. Kértem, hogy hívjon vissza az az emberke akivel kötöttem a csomagot, hátha vele meg tudok egyezni.
-
pityaa23
senior tag
Na beszéltem velük. Elég bosszantó. Az akkor "Akciós"-ként hirdetett csomagjuk új ügyfeleknek, a Kolibri M akkor családi tv plusz 15 nettel ugyan annyiba kerül, mint a most akciós új ügyfeleknek csak 30mb nettel. Tehát én rosszkor kötöttem, dögöljek meg. Módosítani nem lehet, mert az ára ugyan annyi. Felfelé léphetek, plusz 15mb netért fizetnék még 1300ft -ot. Meg kapok mellé telefon plusz valamit amire megint semmi szükségem.
-
pityaa23
senior tag
Ahh most látom mi van. Amikor én kötöttem akkor IPTV extra + 15 mb net volt. Most meg IPTV családi + 30 mb netet ajánlanak. Tv-t alig nézek ugye nekem jobb lenne a most köthető Kolibri M a gyorsabb net miatt. Erre van valami lehetőség, hogy módosítsam?
De ha meg belépek az invitelhez, akkor most is családit ír 15mb nettel, nem is értem.
* 1605 Akciós Kolibri M NET15 TV-Családi
Tévé: IPTV családi
Internet: NET 15 -
pityaa23
senior tag
válasz
kigyi_23 #21597 üzenetére
Hogy van ez az újrakötés? Teljesen új ügyfél vagyok, sajnos nem két hónap, hanem 3 lesz. 2016. 05. 19. a kötés dátuma. A bosszantó, hogy lakás felújítás volt, azért kötöttem már akkor, mert nem akartam, hogy szétcsesszék a festést a kábelek behúzásakor. Használni egy percet sem használtam még a szolgáltatásukat.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok! Ma reggel kaptam ezt az emailt, a pofám leszakad, jól értelmezem, hogy a két retkes csatorna miatt amit nem is nézek drágulni fog a csomagom?
Ráadásul most nézem, hogy a két hónapja kötött csomagom akciós és dupla netet adnak ugyan annyiért. Micsoda szemét banda.
Hihetetlen.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Lakás felújításban vagyok, villanyszerelő jön sorba, eltüntetném a fali dobozokat, most lenne lehetőség kábeleket behúzni a lakásba a tv-ig, gépig. Utána nekem ne barmoljanak szét semmit. Milyen vezetékre lenne szükségem a bekötéshez? Iptv-van ott, meg optikai szál talán. Szeged Nemes Takács utca.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest