Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
sziszi-fuszi #30245 üzenetére
Ha bármi illegálisat akarnék művelni, akkor azt feltöltőkártyással csinálnám, de úgy is nagy lenne a lebukás veszélye. De feltételezzük, hogy mégis elkövetek valami illegálisat az itt kapott előfizetéssel. Az adott időpontban használt IP cím alapján meg van az ICC szám (a hozzárendelt hívószám), a használt készülék IMEI száma és a pontos földrajzi pozíciója (+-5m). A valós előfizető meg pluszban bemondaná a rendőrségnek a személyes adataimat, a számlaszámomat stb. Neki semmi problémája nem származna belőle.
Én anno amikor a Pannon GSM-nek volt nagyon kedvező flottás csomagja, 4 ismerősnek is kötöttem szerződést a saját nevemre. Még mindig szabadlábon vagyok. -
farkas-j
őstag
válasz
sziszi-fuszi #30243 üzenetére
Rendben van amit írtál és nem az 500Ft-on múlik, hanem az általad írt csomag 30GB-os, amit meg én szeretnék az 50GB-os (ráadásul olcsóbb is). Online TV-hez (Horizon GO, TARR MobilTV) és filmezéshez kellene (HBO GO, Netflix), ezért kellene az 50GB.
-
Martin Eden
tag
válasz
sziszi-fuszi #29525 üzenetére
Hátrább az agarakkal. Nem lépek be, mert nincs mivel, de ha megadom a címemet és kiválasztom a 150 mbit/s-es csomagot 3680 ft-os havidíjért, majd továbblépek, akkor a következő ablakban már 5700 Ft/hó az "ajánlat" ugyanerre. A 4720 forintos 300 mbit leokézva már 7000 forint. A 6120 ft-os 500 mbit kiválasztva már 8750. Az akciós gigabit 4960-ért nekem 7300 Ft. Ha megveszem hozzá a legolcsóbb szükségtelen 1500 ft-os vezetékes telót, akkor 20%-ot lefaragva az árból 6800-nál vagyok. Ha az Invitelnél közben ennyit fizetek a 100+ csatorna tv+net+szükségtelen telefonért, akkor nem gondolom, hogy ez a Telekom részéről egy valóban kihagyhatatlan ajánlat lenne felém. Telekom belépő ajánlata nekem: 150 mbit: 5700, fölösleges telefonnal 5500...
-
kabelmania27
félisten
válasz
sziszi-fuszi #26111 üzenetére
Ráadásul nem úgy szűnik meg egy szolgáltatás, hogy előtte felhívnak, hanem idővel előtte értesítenek és felmondják az előfizetői szerződést, ahogy az egybetűs társaság a dvb-c-nél csinálta.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
sziszi-fuszi #24766 üzenetére
Optika jobb lenne, és húzhatnák egészen Hévízig.
-
kabelmania27
félisten
válasz
sziszi-fuszi #24650 üzenetére
Szintén nem szeretnék vitatkozni.
Minden üzleti vállalkozásnak elsődleges célje a profit elérése, biztos emlékszik mindenki, hogy anno a négybetűs társaság először csak társasházi területeken építkezett. -
kabelmania27
félisten
válasz
sziszi-fuszi #24648 üzenetére
Digi jogelődje az EMKTV területe a pl VI. kerület ahol előfordul hogy az az adott hsz alatt docsis2-es szolgáltatást ad következőbe már a sima FTTx-et, ezért nem hinném hogy csak emiatt nem fejlesztenek (igaz másik önkormányzat területe), szvsz egyszerűen nem lehet ennyi területet egyből megcsinálni.
-
zzola
titán
válasz
sziszi-fuszi #24643 üzenetére
-
kabelmania27
félisten
válasz
sziszi-fuszi #24643 üzenetére
ITT az említett mmonline cikk.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
sziszi-fuszi #24611 üzenetére
Mit tartalmaz pontosan a rendelet?
-
válasz
sziszi-fuszi #24475 üzenetére
-
l.skywalker
titán
válasz
sziszi-fuszi #24475 üzenetére
Végre. Már kezdett kilenni a micsodám azzal, hogy fele áron kapják meg az új belépők amit én, aki lassan 5 éve fizetek elő...
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
sziszi-fuszi #24341 üzenetére
Rövid véleményem a hírről.
[Vincent] -
törölt tag
válasz
Hoppá, akkor mégis lesz DIGI Berettyóújfaluban
-
válasz
Szerintem annyi fog változni, hogy a digi számláz majd.
A tranzakció kulcseleme egy hosszútávú együttműködési megállapodás, amely szerint az Invitech Solutions hálózati és IT szolgáltatásokat nyújt a Digi számára, minimum éves 2,8 milliárd forint értékben, legalább tíz évig.
Ebből gondolom.
-
Samott
addikt
válasz
Gratula skacok, udv a klubban. -
-
gézu
őstag
válasz
Tök jó, megint el fog tűnni pár megszokott csatorna.
-
zzola
titán
válasz
Végre lesz olcsó net 10000 mbit....
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Kutya topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Politika
- Milyen alaplapot vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Samsung QMRT 55 & Intel NUC Skull Canyon kioszk
- ELGATO Facecam MK.2 Webkamera
- Újszerű Asus Rog Ally Z1 Extreme 512Gb SSD+Ajándék tok!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest