Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    válasz #41133696 #17586 üzenetére

    Tegnap megcsináltam a harmadik egység, ami egyben a második CA modulos is egyben csatornarendezését, illetve szerencsére a Sony KDL-32EX650 LCD LED TV esetében is van lehetőség a csatornarendezés biztonsági mentésére : Sony KDL-32EX650 - (Invitel Neotion) CA modul beállítás exportálása

    Mondjuk a 32 GB-os Corsair Flash Voyager Pendrive-ommal nem tudott mit kezdeni, így kénytelen voltam egy másikra a Creative Zen Nano Plus mp3 lejátszó tárhelyére hagyatkozni. Más egyébként sincs rajta, tökéletesen üres, és így a két CA modul mentése is két külön eszközön van, dupla biztonság :)

    (#17762) kigyi_23: Ellenkezni én sem ellenkeznék, csak azt mondtam, hogy pusztán emiatt nem váltanék. Ha véletlen itt helyben átlépik majd a 100 Mbps-ot, akkor nekem az APC UPS-t 100-as LAN védelmét mással kell kiváltanom, van itthon kettő darab ebből: SIGNAL 4645F tip. villámvédő , amit ugyan nem feltétlen jó dolog kábelmodem elé tenni és egyszer egy felületes próba erejéig vizsgáltam is, de ha megtörténik a váltás, megnézem alaposabban, hogy nem e kell egy harmadik is belőle. Persze kábelmodem jelszinteket néznék egy előtte és egy utána módban, áramtalanítással fűszerezve. Mert egyébként nyolcad annyi lenne - most a postaköltséget nem számolom -, mint egyébként egy külön Gbps-os védelem.

    (#17763) kabelmania27 : Igen ki kellene, de nyilván az anyagi erőforrásaik is akadályozzák őket ebben. Azokban a régiókban ahol egyedül vannak, és konkurencia felbukkanása nem is várható, ott ugye minek fejlesszenek. Az Invitel a kínált sebességben legalábbis hasonlít a Magentás csapatra, ahol 120 Mbps ott is a maximum ahol erős konkurencia van, és ráadásul optika is. Pedig amott több a pénz. Ráadásul a T is azt csinálja, hogy ahol csak ők vannak oda jó az ADSL.

Új hozzászólás Aktív témák