Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JacketedBeef
csendes tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Igen,itt csak az lehetséges
-
JacketedBeef
csendes tag
Üdv!
Nem tudom hogy jó topicba írok e,de az lenne kérdésem hogy mit tudnék tenni annak érdekében hogy tudjak normálisan online játszani.A T-homenál vagyok előfizető Netmánia XL+mobilinternet rásegítés.A routertől a ps4-et egy fal választja el (mondjuk beton) és a letöltés/feltöltés sebesség is elméletileg optimális előbbi átlagban 10-15 mb/s míg utóbbi 2-3 mb/s.A pingem azonban örülök ha 80-90 ms. Próbáltam már kábellel is összekötni az eszközöket de az eredmény csak kicsivel lett jobb és akkor már vissza is esett ha valaki rácsatlakozott a wifi-re.Jobb internet sebességet a hálózati lefedettség miatt nem tud adni a szolgáltató.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 12 Pro max 512GB Független
- Clevo P750DM2-G - 9600K / RTX2070
- BONTATLAN Új Iphone 15 és 15 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- ADATA XPG SPECTRIX S40G 4TB M.2 PCIe (AS40G-4TT-C) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest