Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergogazd

csendes tag

válasz Gubek-Einste #921 üzenetére

Utánanéztem ennek a HPF-nek, mert nem tudtam, mi az, majd meg is találtam közvetlen az Y-csatlakozó után. Mindjárt leveszem és teszek egy újabb próbát. Szerencsére a koax elosztójához hozzáférek, így annyit meg tudok oldani, hogy ezt az egy szobát külön ágra teszem a szűrő nélkül, a többiben meg ugyanúgy lehet majd tévézni mint előtte.
    Köszi szépen!:)

• gergogazd

csendes tag

Sziasztok!

Új helyre szeretném áthelyezni a modemet a házban, azonban fúrás/vésés szóba sem jöhet, így egy már meglévő fali koax kábelt szeretnék felhasználni e célra, ami viszont több, mint 20 éves, de tévézéshez tökéletesen bevált.
    Megpróbáltam egy ismeretlen eredetű, azonban ránézésre erre való kábellel összekötni a tv-konnektort és a modemet, így azonban a modem semmi jelét nem mutatta annak, hogy akármilyen összeköttetésben lenne a szolgáltatóval (pedig összeköttetésben kell lennie, különben nem tudnék tévézni). Lecsavartam róla a 6dB-es csillapítót, ami addig rajta volt, hátha az segít, de a helyzet változatlan maradt. Gondoltam arra, hogy esetleg az ismeretlen eredetű kábel a hibás, amit fent említettem, mert az még régebbi lehet, mint ami a falban van, de örültem, hogy egyáltalán találtam egy ilyet, de ha ez is a baj, nem tudom, honnan szerzek helyette másikat.
    Így néz ki (nem túl szép):

Valaki, akinek vannak ilyen jellegű ismeretei, tudna segíteni? Nem tudom, hogy hogyan tovább. :F

Új hozzászólás Aktív témák