Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeerto
csendes tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Nincsen. Annyival kiegészíteném az eddigi infókat, hogy csak akkor keveredik meg a hálózat, ha a 3 gép közül az egyik adott gépen fut a torrent kliens. Azaz sztem a winfos lehet megkeverdve azon a szóbanforgó gépen (mondjuk már 1,5 éven nem volt újratelepítve).
-
Robeerto
csendes tag
Hát itt nem pörög túlzottan a forum

-
Robeerto
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy a torrent kliensek nem férnek össze a DC++ -al. Próbáltam Azureust és µTorrentet, de mindkettőnél hasonló gondok voltak. Ha fut a torrent kliens akkor dcn rendre kb 2-5 percenként szakadoznak a hubok. Hozzá kell tenni, hogy wlan hálózatom van, melyben csak a dc-nek nyitottam portot, mert a torrentek anélkül is mentek. Ezen kívül próbáltam úgy is hogy egy hálózaton belül egyik gépen a dc, másikon a torrent futott, így is rossz volt, így a hálózatot zavarja valahogyan (más routerrel is próbáltam). Ha esetleg van valami ötletetek, vagy tudjátok a megoldást akkor légyszi osszátok meg velem

Lehet hogy megoldaná, ha a torrentnek is portot nyitok? Bár nem látok összefüggést...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC: Ultra 7 265K, 32GB DDR5, RTX 4080 Super, 1TB SSD
- GAMER PC: i5-9600KF, 16GB DDR4, GTX 1060 6GB, 250GB SSD
- GAMER PC: i5-11400F, 16GB DDR4, GTX 1080 Ti, 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest