- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robeerto
csendes tag
válasz
raskolnikoff #63 üzenetére
Nincsen. Annyival kiegészíteném az eddigi infókat, hogy csak akkor keveredik meg a hálózat, ha a 3 gép közül az egyik adott gépen fut a torrent kliens. Azaz sztem a winfos lehet megkeverdve azon a szóbanforgó gépen (mondjuk már 1,5 éven nem volt újratelepítve).
-
Robeerto
csendes tag
Hát itt nem pörög túlzottan a forum
-
Robeerto
csendes tag
Üdv!
Nekem egy olyan problémám volna, hogy a torrent kliensek nem férnek össze a DC++ -al. Próbáltam Azureust és µTorrentet, de mindkettőnél hasonló gondok voltak. Ha fut a torrent kliens akkor dcn rendre kb 2-5 percenként szakadoznak a hubok. Hozzá kell tenni, hogy wlan hálózatom van, melyben csak a dc-nek nyitottam portot, mert a torrentek anélkül is mentek. Ezen kívül próbáltam úgy is hogy egy hálózaton belül egyik gépen a dc, másikon a torrent futott, így is rossz volt, így a hálózatot zavarja valahogyan (más routerrel is próbáltam). Ha esetleg van valami ötletetek, vagy tudjátok a megoldást akkor légyszi osszátok meg velem
Lehet hogy megoldaná, ha a torrentnek is portot nyitok? Bár nem látok összefüggést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest