Hirdetés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Visszatérhetnek a Samsung gyártotta Snapdragon chipek
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Érdekes gondom adódott. Egy ideig bármikor, ha online játszani akartam, 10-15 mp-enként ledobott a net, és csak néhány másodperc múlva jött vissza. Mikor meguntam, felhívtam a UPC-t, akik csináltak egy factory resetet a modemen. Azóta ez a probléma megszűnt, viszont (szerintem) teljesen véletlenszerűen, de rendszeresen (napi szintű probléma) elmegy a netem.
Ilyenkor váltakozik a jobb lenti net-jelző ikonnál a hibaüzenet az identifying, és a network cable unplugged között. Ha ki-, és bekapcsolom a "Realtek PCIe GBE Family Controller"-t a hálózati központban, néha megjavul egy kis időre, néha nem. Volt, hogy az újraindítás segített, volt, hogy csak az áramtalanítás (valahol olvastam, hogy ilyen is kellhet), és volt olyan is, hogy egyik sem.
Próbálgattam ki-be kapcsolgatni az Internet Protocol Version 6-t, átállítani a DNS szerver címet a google-ére (ezt is olvastam, hogy segíthet), volt flushdns, de semelyik nem jelentett tartós megoldást.
Windows 7 Home Premium (64 bit) van a gépen. Egyszer már kaptam "Ethernet has no valid ip configuration" hibaüzit is.
Van esetleg ötletetek, hogy oldjam meg a problémát?
Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Házimozi belépő szinten
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- BestBuy topik
- SkyShowtime
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest