-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eremit
csendes tag
Sziasztok!
Én is inviteles vagyok, eddig T-Home-os voltam (4Mb), csak sajnos a lakhelyemen nem tudták a 20Mb-os netet biztosítani az adott címen, ezért az Invitelnél kellett 25Mb-esre előfizetni. A problémám a következő. Van, hogy egész hosszú ideig jó a net, aztán rájön valami és kiírja, az Internet Explorer nem tudja megjeleníteni a weblapot, a Firefox is hibát jelez olyankor. Futtatom azt a hibakeresőt, aztán sokszor problémát talál a winsock katalógussal, akkor szoktam netsh winsock reset-et futtatni, de ez sem használ, meg előzményeket törlök. Aztán 2-3 perc múlva ismét jó a net, aztán megint ezt írja 10 perc múlva, változó időközönként, teljesen kiszámíthatatlan. A furcsa az, mikor wifin netezek a telefonon, akkor semmi probléma nincs, minden megy simán, csak a gépen akadozik. Már próbáltam bővítmények nélküli futtatást, akkor se volt jobb. Vírusirtót kikapcsolva se jött vissza a net sokszor, úgyhogy nem értem. Valakinek van ötlete? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- HP 65W töltő eladó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest