- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila206
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám, remélem tudtok segíteni. Nem tudok normálisan torrenteket tölteni. 2héttel ezelőtt még minden jól ment. Szóval a problámám az lenne h egy-egy seedtől nem jön az adat csak max 1kbájt/sec el... ha egy kicsit felmegy 1 fölé akkor utánna egyből lecsökken vagy megáll... Régen nem csinálta ezt... Gondoltam újrarakom a gépet (XP SP2)... De nem jó.. Pedig tűzfalat se használtam, a vírusírtóm is kikapcsoltam. Egy olyan programot se raktam fel ami a netemet korlátozná... Próbáltam a torrentezést 1.6.1es utorrentel és 2.5.0.4es azureussal is. Nyitottam egy portot is(h aktív legyek) de úgy se jó. Így se ment emberenként 1 kbájt/sec fölé... így olyan 10kbájtal jön összesen :S Pedig olyan torrentet töltöttem h 500an seddelik meg vagy 18an szedik... de mindegyikkel ezt csinálja ( több torrent oldalon regelve vagyok jó aránnyal de nem jó) Mi lehet a hiba? A szolgáltatóm korlátozza vajon? Mit csináljak? Mire gyanakodtok? 2 hálókártyám van, de egyikkel se jó. Igaz mikrós netem van de régen mindig fullal töltötte. Most meg... Jah és az a furcsa h amúgy meg jó a net.. tehát pl szoftverbázisról fullal tok letölteni.. meg pl a citromailre is fullal tudok felfele tölteni.. Csak a torent meg a dc nem megy 2 hete normálisan... Már mióta itt fáj a fejem emiatt. Remélem ti tudok valami okosat mondani...
Nah ez lenne a gond..
Légyszi segítsetek!
Előre is köszi szépen!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ 3-DBOS CSOMAG: Intel Core Ultra 7 265K + ASUS TUF Z890-PLUS WIFI + MSI MAG CORELIQUID A15 240
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest