- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Sziasztok,
azt kérdezném, hogy, hogy lehet visszamenőlegesen visszanézni akár a tavalyi évet, hogy mikor miből melyik napon mennyit vásároltam mennyiért, és milyen deviza/huf váltással? Lehet ilyen számlatörténetet lekérni amin ezek mind rajta vannak? Vegyesen, volt olyan mikor előre manuálisan váltottam devizát és volt mikor ő váltotta le automatikusan ETF vásárláskor. Ezeket a vételi Ft váltásokat vissza lehet keresni valahogy napra pontosan? Köszi!
-
RoBos
senior tag
Sziasztok,
ha van egy limit megbízásom aznapi beállítással, de nem teljesül a nap végére és törlődik a nem teljesült megbízás, akkor ennek van vmi díja, ill. annak ha egy megbízást később módosítok akár többször is, új árral? Köszi!
-
RoBos
senior tag
Korábban többen írták, h elvették a Complex & Leveraged products permission-t tőlük. Azoktól kérdezném, hogy van olyan aki vissza tudta szerezni? Ha igen, leírná a menetét, hogy hogy oldotta meg? Köszi!
-
RoBos
senior tag
TBSZ rollovernél ezt mindenképp észben kell tartani mkinek:
"Ha előre nyilatkozol, akkor gyűjtőév nélkül indul újra. Ilyen újrakötéskor az újrakötéskori érték lesz a bekerülési ár (vagy ha az eredeti vételár magasabb volt, akkor az marad)." sourceVagyis 2031.12.31-i árfolyamon lesz átvezetve minden ott lévő értékpapír, nem az 5 évvel ezelőttin, ha pl. nem nyúltál hozzá egyszer sem! 5 év alatt viszont rengeteget változhat egy árfolyam. Csak, h mki tisztában legyen ezzel!
-
RoBos
senior tag
Van aki csinált TBSZ2019-es rollovert? Kapott erről bármi visszajelzést, ill. mit lát a számlájával kapcsolatban?
-
RoBos
senior tag
Visszanéztem a kitölthető pdf-be amit beadtam annó, de ott nem kellett SWIFT kódot megadni, csak a KELER-t.
Más: aki csinált most dec.-be TBSZ2019 rollovert, annak küldtek erről vmi visszajelzést vagy történt bármi a részükről nálatok?
-
RoBos
senior tag
Sziasztok, megcsináltam egy TBSZ-nél a transfer után a bek. árak rögzítését, és az lenne a kérdésem, h ez után kell még vmit csinálni, mert nem frissültek az adatai a TBSZ-nek a portfolióba. Másnál mennyi idő volt míg az IB a helyes vételt, stb. mutatta?
-
RoBos
senior tag
Sziasztok! A TBSZ transfer után ugye meg kell csinálni a Beker. árak módosítását, és itt az lenne a kérdésem, h miért kell beleszámolni a Bek. költséget, hisz ha a db számot megszorzom az adott árfolyammal amin vettem az ETF-et, akkor az csak a Bek. árf. értéke?! A bek. költség az a bank jutaléka volt nem, az nem lett befektetve? Hogy van ez most? Köszi.
-
RoBos
senior tag
Aki túl van már egy Erste -> IB TBSZ transferen, azoktól kérdezném, h jött egy email az IB-től, egy minősített beutalási kérelem a TBSZ-hez, h kérjem meg a bankot, h 10 napon belül végezzék el az átutalást. Ezt ti, h és milyen címen jeleztétek az Erste felé, ha jeleztétek egyáltalán, vagy ezt automatikusan megkapta a bank is, és intézik maguktól?! Köszi!
-
RoBos
senior tag
Sziasztok, aki már túl van a TBSZ transferen IB-hez, az megmondaná/elmagyarázná, h ezt a Beker. árak megadása részt miért nekem kell majd mint ügyfél egyenként megadnom, és ez miért nem megy át az Erstétől automatikusan? Ill. mi van ha itt rossz adatokat adok meg? Ezeket egyébként majd később én hol fogom látni és mi jelentősége van? Az IB innen fogja szedni, h én mikor, miből, mennyit és mennyiért vettem az adott TBSZ-en akár évekkel ezelőtt? Ezeket nem adja át az Erste?! Köszi!
-
RoBos
senior tag
Ha szeretnék venni eur ETF-et, vagy usd részvényt, és van a számlán deviza is meg huf is, akkor, h és hol tudom megmondani neki, h melyik devizából akarom venni az adott terméket? Tehát, ha pl. én usd részvényt a huf-ból szeretném megvenni és nem a meglévő eur-ból, akkor azt hol tudom megadni, mert Buy-nál csak a mennyiséget vagy az adott devizát (USD) lehet kiválasztani?! Köszi!
-
RoBos
senior tag
Sziasztok, azt kérdezném, h lehet mobil app-on konkrétan gettex-en vásárolni ETF-et, mert bármire rákeresek a keresőbe, legjobb esetben is csak az IBIS2-t adja ki, de gettex-et még sose?! Vmit be kell állítani, h azon is adjon ki találatokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged