Hirdetés
- Megint kristályozik a Motorola
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Fura... nekem az az első és egyetlen feltöltésem a számlanyitás után 2-3 nap volt legalább... plusz volt benne egy hétvége, épp ezért türelmesen vártam, péntek délutáni indítás után, de ahhoz képest is bőven túlment az elvárhatón munkanapokban is.
Hát igen, Fxpro ill. Plus500 számlám van, egy rakás feltöltési móddal, kártyás feltöltések, azonnal ott van a pénz... ehhez képest elég elmaradott.@Blaymoira, köszi, igen, olvastam a hsz-ed, ill. épp azért arra is reagáltam, csak kicsit általánosabban tettem fel a kérdést hátha vannak részletek amikre nem figyeltem és kéne, deviza, stb...
@attiati
Én már nem emlékszem az első utalásra, de adja magát, hogy kell azonosító. Ill. ha IBKR oldalról indul a "linkelt" Wise számlára akkor eleve adná magát, hogy mindent lát a rendszer. Konkrétan az aktuális Wise egyenleg is megjelenik ugye.@SpdY24
Milyen devizát utaltál? -
sb
veterán
válasz
Blaymoira
üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy hülye kérdés, de úgy láttam, hogy Wise oldalról is lehet indítani utalást és IBKR felületről is az összekötött Wise számláról. Én ha jól emlékszem a próbautalást utóbbival próbáltam és több nap volt mire átment (HUF-ban). Van jelentősége, hogy melyik oldalról indul? Azt gondoltam az "összekötött" IBKR oldali gyorsabb lesz.
Ill. devizában melyik gyorsabb? A HUF-os utalásnál egy HU kezdetű Raiffeisen-es számlát látok célként, elvileg annak is gyorsabbnak kellene lennie pl. egy EUR Sepa utaláshoz képest, nem? Revolutról EUR Sepa utalások (máshova) eddig nem tűntek túl gyorsnak.
Köszi!Szintén a 24-es TBSZ feltöltés miatt kérdezném.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer PC - i5 12400f, RTX 5060 és 32gb RAM + GARANCIA
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Xiaomi Watch S4 Silver 47mm 8hó garancia!
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- XPS 15 9510 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Apple iPhone 14 Plus 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest