- Yettel topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Huh, hát értem már sokan miért tartanak a befektetésektől.
Év elején nyitottam egy Lightyear számlát, az egyszerű, letisztult, szájbarágós, kb hülyebiztos.Most pedig rászántam magam az IB-re, viszont ez azért nem olyan egyszerű, szóval kérnék egy kis segítséget.
Kész a számla, vagyis megvan az alapszámla és a TBSZ is. Beutaltam 25 ezret, megérkezett az alapszámlára, amit át is vezettem a TBSZ-re.
Kaptam is értesítést, hogy jelentsem be a NAV-nak, ahhoz pedig a nyomtatványt. De ugye kéne a kivonat 25k-ról is, hogy a TBSZ-re érkezett, viszont nem elérhető. Lehet, hogy nem ment még át minden rendszeren a tranzakció és mondjuk holnap már le tudom generálni a pdf-t?Plussz szükségem lenne a számlákról a szerződésekre, amin az adataim és a számlák adatai szerepelnek - kb amit a lightyear emailben elküldött -, ezeket hol találom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5430 - i5-3GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest