- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Én is ismerek pár havert, aki az mondja hogy az intel az isten, és semmi más. A mostani gépemben egy AMD T.bird dobog, semmi bajom az AMD-vel, sőt, inkább az intelt nem bírtam, mert úgy éreztem túl drágán adja a procikat, de rájöttem, ahogy mondod, elég egyformák középkat.-ban. Hogy mi lesz a jövő majd kiderül, reménykedjünk hogy az AMD nem bukik bele a 64bites procikba. Nem lenne jó egy procigyártó, nem lenne verseny, és annak mi innánk meg a levét.:O
-
MUŁĐER
addikt
Mert sulinetben jobban megéri a p4-es, de ha az AMd 2400+ jobb valamivel nála, akkor azt vennék. (Szemetek a sulinetben, mert ez a két proci náluk egy árban van, a boltban meg nem igazán). Meg az is érdekel, hogy most az intel prociai jobbak vagy rosszabbak-e az AMD-nél.
-
MUŁĐER
addikt
Cső! Gondolom ez már elcsépelt téma, meg mindenkinek a könyökén jön ki, de szeretnék kérdezni pár dolgot. Szóval én szeretnék venni egy 2,4 GHZ-es p4-et, vagy egy 2400+-os AMD-t (sulinettel). Azt szeretném tudni, hogy melyik a jobb, ill. hogy az AMD miért jelöli így a prociait, miért nem a valós órajelet írja ki, hisz ha azt nézzük, az intel sokkal jobb. Remélem föl tudtok világosítan, előre is kössz!:))
Aktív témák
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest