Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
hobizoli
üzenetére
Elbeszélsz a mondandó mellett, már nem először.
''Az a le/fel szorzo allitas nagyobb ertek tuningnal, mint a sima, egyszeru FSB-s huzas. De itt IS(!) lehet huzni grafitozas nelkul -intel P2-P3-P4 modra-, csak FSB-vel...pl XP2400+@2000MHz FSB200 (DDR400) << itt hol van tuning??
Ugye ez majd pont ugyanannyit ''tud'', mint ez: 2400+@2000MHz FSB133 (DDR266)?''
Kétségtelen, hogy ezek a fícsörök megvannak az AMD-nél. Mióta is lehet szorzót állítani gányolás nélkül? Nem olyan nagyon régóta.
''Gy.k. egy Coppermine-t is halal konnyen le lehet am sarkazni, erdekes nem...? De erdekelne szerinted miert is nem...egyebkent vannak leirasok, mit-hogyan is kene -csak ELOTTE kell elolvasni-, es lon...''
Na ja. Senki nem állította az ellenkezőjét. Viszont évek óta nem gyárt az Intel Coppermine-t. Szóval ők léptek a probléma kiküszöbölése érdekében, az AMD meg nem. Persze vannak a leírások - ettől függetlenül nem kellene megadni az esélyt a lesarkazásra, szvsz.
''En sosem valogatgattam ki egy K7-s CPU-mat se (de elotte az Inteleket sem): bementem a boltba, kertem egy x CPU-t, kipengettem, azt kesz (leven nincsenek ilyen bolti kapcsolataim).
Itthon utana meg kiprobaltam mit megy...''
Tiszta sor. És ebből szépen kikövetkeztetted, hogy az AMD _tömegesen_ tuningolható. LOL.
''Huu, emelt szintu hovedem...''na bumm''...oda ne rohanjak...nem ertem nekem vajon miert nem akart meg egy K7-s CPU-m se lekozmalni, de biztos en csinalok vmit rosszul, nem?''
Szerinted miért nem terjedtek el ezidáig az AMD-procik _szerverekben_?!? Kérdezd meg pl. Adit, mi a véleménye a kérdésről! Nem ''kozmál el'' a P3-as sem, viszont leáll, a P4-es rendszer meg (lassabban bár, de) _fut tovább_!!! Szóval ismét csak a kulcsszó: előrelépés...
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android felhasználók OFF topikja
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2.-3.-4. generációs processzorok (G, i3, i5, Xeon) 3dMark-al tesztelve!
- Intel Core I7 13700K - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.02.02. -ig - Eladó!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest