- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Most videón mutogatják körbe az új iPhone SE-t
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmörlock007
aktív tag
Persze, de mivel a pletykák szerint ez ilyen 25-40 watt körül lesz ezért gyanítom hogy ez vagy notikba készül vagy desktopon ennél látunk erősebbet is. Aztán meglátjuk, mindenesetre én valahogy jobban várom az intel terveit, mint a másik kettőét
Persze tudatában annak, hogy a gen12 csak egy belépő lesz, tehát nem fogja felvenni a versenyt az nvidia és az amd megoldásaival sem teljesítmény sem pedig hatékonyság tekintetében.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Itt a lenyeg azon van, hogy a DG1-ben 768 shading egyseg van. A cikk is emliti, hogy ez a belepo szint. Ez viszonyitasnak jo, ezenkivul erdemes nezni, hogy az "apu" csomagban csak 72 a max EU (skylake).
AMD-nel ugyanez a csonkitott vega11-s apu-ban max 704 shading egyseg. Mig a lekisebb az Rx560 1024 shading-gel (a hulladek Rx Lexa-t leszamitva 540/550).
A Tiger Lake-ben mar Gen12 lesz ilyen egysegekkel. Nekem ez azt mutatja, hogy versenykepes lehet az Intel mar az elso Xe iteracioval. Persze kerdes, hogy mekkora csikszelesseggl fogjak gyartani es ebbol fakadoan az orajelek eleg magasak lesznek-e.
Mar csak az kene tudni, hogy a DG2 (szvsz discrete graphics) micsoda (uarch vagy sku).
[ Szerkesztve ]
# sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"
-
félisten
válasz szmörlock007 #197 üzenetére
nem gond ez ,csak az 1050 piacon van 3 éve és az 1650 is gyorsabb nála, jövőre meg elméletileg a belépő szint már valahol az 1660 körül lesz.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Z10N
veterán
-
AtomSiló
lelkes újonc
Buddha halott, a Moore törvény halott és már én is köhögtem a héten :D Mítú
-
válasz szmörlock007 #190 üzenetére
Hát a nagy része mellébeszélés. Semmit sem tudtunk meg a desktop GPU-ról gyakorlatilag...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
szmörlock007
aktív tag
-
hokuszpk
nagyúr
a cimet olvasva...
"Intel Unveils New GPU Architecture with High-Performance Computing and AI Acceleration, and oneAPI Software Stack with Unified and Scalable Abstraction for Heterogeneous Architectures"szoval ez lesz az a gpu, ami mindent ki tud szamolni ; de speciel jatekra nem alkalmas.
ugyesElső AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
szmörlock007
aktív tag
[link]
Akit érdekel a hajnali hpc előadás, az itt megnézheti. Gpu stratégia is kezd körvonalazódni. -
Z10N
veterán
Es itt is van masik forrasbol. Jon vegre az multiGPU
[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
Intel’s Xe for HPC: Ponte Vecchio with Chiplets, EMIB, and Foveros on 7nm, Coming 2021
Végre az első részletek. Ez a hpc variáns, de intel elég durván fogja nyomatni a gpu chipleteket
[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Intel Ponte Vecchio is not a gaming GPU. The first Xe graphics are for exascale computing. On November 17th Intel will share details on the project “Aurora”. This exascale computer features Sapphire Rapids Xeon CPUs, Ponte Vecchio GPUs and Intel’s new initiative called oneAPI (unified programming model).
What’s new is that they confirmed that the Xe graphics feature: ultra-high cache and high memory bandwidth. Intel Ponte Vecchio will also have high double-precision FP throughput.[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
félisten
ah bocsi,figyelmetlen voltam.
belekeveredtem a cikkekbe, mert a radeon találgatósba Abu is erről írt valamit és arra is rákerestem.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
A Phoronix kiszúrta, hogy a Linux kernel 5.5 buildben megjelent egy újdonság: a különféle Intel VGA-k együtt dolgozhatnak, megosztva egymás között a munkaterhelést. Ez a jelek szerint elsősorban az integrált és a diszkrét VGA-kat jelenti, de akár több dVGA esetén is működhet.
-
szmörlock007
aktív tag
Hmm, én mintha azt olvastam volna valahol, hogy a 25 wattos cucc az gddr6-al jön a laptopokba. De lehet rosszul emlékszem, vagy azok tévedtek akiknél olvastam. Mindenesetre az intel annyiszor elmondta már hogy 2020-ban jönnek a kártyák meg annyira sok helyen lehozták szinte biztosra a jövő nyári lehetséges megjelenést, kétlem, hogy nem jönne jövőre intel asztali gpu. Azzal elég nagy balhé lenne a várakozások után, így meg kellemetlen lenne a start. Meg ott van Koduri rendszámos trükkje is. Csak nem lesz ebből is egy Vega release
[ Szerkesztve ]
-
Újra DigiTimes, a pletyka szerint az első, jövőre érkező Xe valójában kis teljesítményű (akár csak 25w-os) fejlesztői kártya lesz, nem pedig versenyképes asztali kártya...
-
Segal
veterán
Mivel az AMD akkora várható az "nvidia killer" videókártyával ezért logikus hogy az nvidia és az intel is akkor fog érkezni.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
A DigiTimes szerint 2020 közepén jön a 10nm-es gyártástechnológiával készülő dVGA kiadású Intel Xe, amit 2021-ben már 7nm-es, Foveros 3D gyártástechnológiával ötvözött utód követ.
-
törölt tag
válasz szmörlock007 #170 üzenetére
Te is rendszámot gyűjtesz ?
-
Raja egy érdekes képet posztolt: egy kék Tesla Model X-et, amelynek a rendszáma ThinkXe, illetve rajta van a 2020 és június. A találgatások leginkább a 2020 június 2.-6. között tartandó Computex-et valószínűsítik, hogy az Intel ott leplezi le az Xe-t.
Persze lehet, hogy pusztán csak az új rendszámával akart eldicsekedni...
Egyébként Raja-nak volt már ilyen rendszámos trükkje, de akkor még Radeonnal, 2016-ban...
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz szmörlock007 #166 üzenetére
elhangzott mar a "Poor Ampere" ?
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
szmörlock007
aktív tag
-
Petykemano
veterán
Patent: High bandwidth connection between processor dies - Intel
More details: https://t.co/9q7DqPGXmk https://t.co/8V7xFDAIBp
Notice: It's important to note that this patent isn't about 3D stacked MCM GPU. However, since Intel has developed a patent to maintain multi-GPU coherence, it's very likely that we will see the next gen of iGPUs working very well in Foveros. (or very close to it at least).
Patent: Fusion of SIMD Processing Units - Intel
More details: https://t.co/LUnVS70wxp https://t.co/zE31gqek4D
Patent: Dynamic Instruction Latency Management in SIMD Machines - Intel
More details: https://t.co/4bBnB20RP8 https://t.co/l9D4QQ6yg9
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
-
törölt tag
válasz Petykemano #160 üzenetére
Hát ha nekem kellene mondanom valamit én is a 4096 és ennek felezett shaderes méreteit mondanám.
Csak nincs konkrétum.
Ismerve a kínai GPU kiadást is 4 piaci szereplő van egy csökkenő piacra.
Valami újat kellene erőltetni ehhez. nagy tárhely meg a tensor magok matrix tranfomációhoz AI-hoz elsőre jó lenne, pénzzel látszik hogy nincs gondjuk.
Nekem a koncepció és az egyediség kétséges egyelőre.[ Szerkesztve ]
-
válasz Petykemano #160 üzenetére
A találgatás szerint, 3 változat várható:
128 magos, 1.7Ghz-en hozzávetőleg a GTX 1050 és GTX 1060 közötti teljesítménnyel
256 magos, 1.7Ghz-en hozzávetőleg a GTX 2060 és GTX 2060 Super közötti teljesítménnyel
512 magos, 1.7Ghz-en hozzávetőleg a GTX 2080 Ti teljesítménye felett.Intel 10nm-es gyártástechnológiájával, hardveres Ray-Tracinggel és alapból FreeSync támogatással.
-
Petykemano
veterán
-
törölt tag
Xe GP GPU-ról beszél Adored.
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Petykemano #155 üzenetére
Abu anno megaszonta, hogy már olcsobb, mint a gddr6
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Petykemano
veterán
-
Petykemano
veterán
válasz #82819712 #152 üzenetére
Booom
Ez egy nagyon jó beszélgetés volt.
Coreteksnek tényleg volt már egy videója, ahol demózták neki a Threadfusion technológiát. És az Intel megvette a céget, ami ilyet ígért.Arm gpu - ha az arm nem tervez gpuval belépni a hpc piacea is - mint Intel - akkor valószínűleg csupán apu szintről van szó. Ami logikus, hisz egy jó igp jó eladási pont lehet a chromebookokhoz.
Lesz harc a Stadiával.
-
törölt tag
Mit gondolunk erről ?
Intel is about to enter the GPU Market, but how about a FOURTH company...ARM? -
törölt tag
válasz szmörlock007 #149 üzenetére
ITT azt írja hogy csak 21ben jön a fix funkciós intel GPU
-
szmörlock007
aktív tag
válasz #82819712 #148 üzenetére
Jövőre jön 10nm-en az arctic sound(meg még egy, mert az intel 2 uarchot fejleszt, valszeg egyik gaming másik datacenter fókuszú de ezt nem tudom biztosra még), 2021-ben pedig a következő uarch jön 7 nm-en, először datacenterbe(többek között ez fog dorombolni az Aurorában), majd gamingbe.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szmörlock007 #147 üzenetére
"You get a law, and you get a law, and you get a law! Laws for everybody!"
Erről az jut eszembe hogy:
If you break law I will break you !
Judge Dredd )Szerintem az Intel 7nm-éről mutogat dolgokat meg moore törvény és társairól beszél ködösen.
Ha 21be jön az Intel GPU akkor 7nm-en fog jönni, ha jövőre akkor 10nm-en.[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
törölt tag
Ajj ezt akartam a végére vágni csak mindig túlszerkesztgetem
Petyke kifejtenéd ezt?
amúgy szerintetek chiplet lesz a GPU már ?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szmörlock007 #143 üzenetére
Na visszataláltam...
Ez nagyon emlékeztet az AsRock fogaskerekes alaplapjára.
De ha az Oblivionnal az új elder scrollra várnak akkor még egy darabig nem kell várnunk
Lehet az új technológia neve steampunk ?[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
szmörlock007
aktív tag
válasz Petykemano #140 üzenetére
Na az ipon is lehozta. Meglátjuk. Versenyképesnek versenyképesebb lenne így az biztos.
-
szmörlock007
aktív tag
válasz Petykemano #140 üzenetére
Háát. Azért ezt sehol sem hallottam még. Kezeljük egyenlőre nagyon-nagyon erős pletykaként. Igaz, annyira nem lenne hülyeség, sőt, a samsung 7nm-e jobb valamivel, mint az intel visszavett 10nm-e, ráadásul a szerverprocik meg notebookokba szánt egységek mellé lehet nem lenne rá elég szabad kapacitás 10nm-en. Aztán majd meglátjuk.
-
Petykemano
veterán
Az Intel új gpuit asamsung gyártja majd?
-
szmörlock007
aktív tag
Akit érdekel, 2019-es gdc intel prezentációk.
-
Petykemano
veterán
válasz szmörlock007 #137 üzenetére
Reméljük ebből tanul az AMD is. Nekik elküldted már?
-
szmörlock007
aktív tag
-
szmörlock007
aktív tag
-
törölt tag
EPIC
-
szmörlock007
aktív tag
-
törölt tag
válasz szmörlock007 #129 üzenetére
Hirtelen azt hittem VSben vagyok és letörölték a kommentenet .)
A LEGÓ elv az jól hangzik de ez pontosan mit is jelent ?
Chiplet GPUkat? IGPket? A CPUkat is gyártó cégek azért itt előnyben vannak.
Ha a szerverpiacot akarja támadni vagy neki is egy nagyon erős GPUt kell kerakni vagy nagyon szakosodni az ML-re.
Elég fura lesz hogy az arctic sound és arcturus kb egyszerre lesz kint nyelvtörőbb nehezen lehetne.
Most azt tudjuk hogy milyen csíkszélességen jönnek ki ? 10. 7. 5 ???[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
szmörlock007
aktív tag
Na az öreg Chris Hook pr vezér kezdi már a huncutságokat az intelnél is
Természetesen Boldog Karácsonyt[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz hokuszpk #126 üzenetére
Nyilván nem tőle van a gondolat
De majd kiszedik belőle ha megbukik ilyen rögös ez a fejlesztés...
Ezt nem kell összeesküvéselméleten kezelni vannak tények:
"Ennek egyébként nem csak a szerverpiacon lehet jelentősége, ugyanis például a Microsoft erősen dolgozik a WinML (Windows Machine Learning) nevű AI API-n, amely várhatóan a következő év tavaszán érkező Windows 10 frissítésben mutatkozhat be publikus formában" Picit feljebb #115 a Movidius-nál keresd.
Intelnek van pár fejlesztése amelynek ugyan egy része kétes mint az az újfajta memória is akiknek a szerverpiacon lehet jó helye lesz , számunkra az a kérdés csinál e külön Gamer kártyát vagy ők is egy kártyával pl vágva akarnak lefedni mindent... (reméljük nem)[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz #45185024 #125 üzenetére
"A pletykák szerint Raja mély tanulásos MI-s dolgokat akart behozni a Vegába"
ahha!
<osszeeskuveselmelet>
szoval ez a terv is eljutott az NVhez, reagaltak ra, es szepen belepakoltak a tensort a Geforceba, most meg vakarjak a fejuket, hogy mihez kezdjenek vele )
</osszeeskuveselmelet>Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
törölt tag
Igen hát az Intel Optane hatását nem lehet letagadni.
De végülis ez nem Xe lásd Xeon hanem X az e-dik hatványon.
Én abban látom a nehézségét a fórum szórakoztató volta mellett (jaj istenem mindig irigykedek a külföldi fórumokra hogy viccesek( a mi VS fórumunk nincs ilyen színvonalon . a MÉM értésünk meg nulla)
Szóval hogy az az átkozott nehéz ebben hogy kihozzanak egy drivert ami jól működjön régi cuccokon is Direct X 9 és jól az új 12-őn is. Vulkán alatt az AMD-t biztos nem veri.
Tehát hogy hozzanak létre valami újat miközben a többi cég a játékok optimalizálásába évek alatt rengeteg energiát tett bele amit visszamenőleg ők nem tudnak megtenni. Ez az újak epikus hátránya itt.
NV-t a fix funkciós Tensor magok miatt nem igazán verheti RT-be pedig valami újat hoznia kellene a palettára.
A pletykák szerint Raja mély tanulásos MI-s dolgokat akart behozni a Vegába amitől Lisa mereven elzárkózott.
Lassan tényleg ott van a régi csapat az intelnél (fórumból idézve: Raja Koduri = 350w tdp )
Kodurit én Kojima-hoz tudnám legjobban hasonlítani meg a DEATH STRANDING-hoz.
Egyszerűen nem lehet eldönteni hogy átkozottul tehetséges csak kivették alóla a lovat vagy csak egy kókler akinek hatalmas a munka és stressztűrése. És amíg ki nem jön a termék ez így is marad.[ Szerkesztve ]
-
Z10N
veterán
Szoval akkor...
-
szmörlock007
aktív tag
Üdv
The Next Generation Gen11 Graphics: Playable Games and Adaptive Sync!
Késve ugyan, de beteszem ide is. Szóval jövőre jön a gen11-es gpu architektúra, amelynek az asztali processzorokba integrált gt2-es kiszerelése 1 teraflops felett lesz(számolgattak egyébként, a korábbi iris pronál használatos gt4-es konfigurációban akár 3.5teraflops is összejöhet ami laptopoknál azért már elég jó teljesítmény lehet). Maga az architektúra számtalan javításon esett át, kapott új dolgokat is: tile-based rendering, coarse pixel shading, javítottak a memóriasávszél kihasználásán is(lossless memory compression), valamint megnégyszerezett L3 $. Ami érdekes lehet, hogy az új eu-k(a feldolgozó egységek)azonos gyártástechnológián csak a 75%-át foglalják el a korábbiaknak, ezért is történt ilyen nagyarányú feldolgozóegység(24->72, amiből 64 lesz aktív), természetesen az új gyártástechnológia mellett.
2020-ban érkezik pedig a gen12 uarch, ami egy jelentősen továbbfejlesztett(vagy alapjaitól újragondolt?)arhcitektúrát kap majd, erre pedig a beágyazott piactól kezdve a gaming piacon át a datacenterekben is használni fogja az intel. Ez lesz az amivel ténylegesen betámadják a gpu piacot, izgatottan várjuk hát a fejleményeket[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TA DA DA DAMMM
Hölgyeim és uraim Koduri aktiválódik DECEMBERBEN
Arctic Sound[ Szerkesztve ]
-
syberia
veterán
válasz szmörlock007 #119 üzenetére
Helpdeskekből konvertál az Intel videokártya fejlesztőket? Bizonyára csiliárdos jövedelmek vannak ott beígérve a többségüknek. Ja nem.
https://howbad.info/
-
szmörlock007
aktív tag
-
syberia
veterán
válasz szmörlock007 #114 üzenetére
Várható volt hogy nem kezdőkre bízza a Nagy Kékség a fejlesztést.
https://howbad.info/
-
törölt tag
válasz Petykemano #116 üzenetére
HR felvételi kovetelmény hogy minden Raj-al kezdodo nevut fel kell venni
-
Petykemano
veterán
-
törölt tag
Mit akarsz már a PH is írt a :Movidius-ról.
Ezzel kapcsolatban azon gondolkoztam hogy ezek mennyire változtathatták meg Raja vízióját.
Mert ha már megvan véve beépítik az tuti márcsak önigazoló jelleggel is.
Pénz van, technológia van. emberanyag van már csak abba reménykedjünk hogy ne csak a szerverpiacon akarjanak domborítani, a Gamingra meg egy APUt szánjanak csak.[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
törölt tag
válasz szmörlock007 #112 üzenetére
Helyzet mi ?
Hogy elrepül az a két év... Make more noise
Az a Turingverő ventilátor tuti[ Szerkesztve ]
-
szmörlock007
aktív tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
válasz #45185024 #109 üzenetére
én nem tudom, hogy ez írható-e csak a 10nm hiányának számlájára.
Az igaz persze, hogy az intel az elmúlt 8-10 évben semmi mást nem csinált, mint hogy a kisebb node-on kicsit kitömködte kétévente a regisztereket a prociban és így generációról generációra nyert néhány százalék IPC-t és néhányszázalék frekvencia többletet.Azt szerintem azért elég nagy biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy nem lehet egy architektúrával lefedni a néhány wattos socok és a 100-200W-os procik piacát. Az arm esetén is nyilvánvalóan nem ugyanaz az architektúra lesz egy minipc-ben, notebookban, mint egy középkategóriás mobiltelefonban. A Qualcomm-ról lehet tudni, hogy Cortex A7[] alapra épül, de kiegészíti ilyen-olyan fixfunkciós egységekkel. A Samsungról lehet tudni, hogy a mongoose M3 az armos alaphoz képest ki van szélesítve.
Úgy tudnak felkapaszkodni, hogy egyre nagyobb és nagyobb lapkát készítenek.Igazából az intel esetén az egyre kisebb és kisebb lapka és kisebb fogyasztás lenne úgymond a verseny szándék. Ezt meg is próbálta. De rájött, hogy ha egy különálló kisebb lapkával versenyképes akar lenni a mobil szegmensben, akkor az a lapka meg már azért kicsit versenyképes a notebook belépő szintjén is. Nyilván egy közepes szarral, ami nem veszélyezteti a pentiumokat, celeronokat, i3-akat nem tudott versenyezni a mobil szegmensben. Ha viszont egy versenyképes atom procit tesz le, azzal kipucolja a saját celeronjait, pentiumjait, i3-ait. Miközben utóbbi nettó veszteség, addig előbbi célért viszont keményen kellett volna küzdeni, ezért inkább úgy voltak vele, hogy hagyjuk, ennyit nem ér meg.
Az kétségtelen, hogy egy ilyen eszköz - függetlenül attól, hogy az arm most jobb vagy nem - arra fogja sarkallni az intelt (és az AMD-t), hogy ha nem akarja elveszteni a belépőszintet, akkor versenyképes terméket áruljon, ami viszont mindenképp teljesítmény és/vagy árfeszültséget fog gerjeszteni a felsőbb kategóriák felé is.
De nem hiszem, hogy ennek az intel a 10nm-rel elejét tudta volna venni. Pont ugyanígy történne, csak esetleg nem lenne szarban az intel, mint most.
-
törölt tag
Snapdragon 1000 Vs Intel.
Ilyen amikor befuccsol a 10nm. -
törölt tag
válasz Petykemano #103 üzenetére
nem hiszem hogy megeloztél tessék BUMM2
Az intel CEOt Brian Krzanich-t kirugták kémkedésért[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
-
törölt tag
Azt írták hogy 3 év kifejleszteni egy GPUt de Koduritól feszített mérnöki munkával 2-t várnak.
7nm előtt nincs értelme kijönni az annyival jobb lesz mint a 14 vagy 12
Azt mondják hogy utána az 5 megint nem fog akkorát ütnin és a 3 lesz megint jó.
Tehát nagyon nem mindegy mikor jössz ki.
Ráadásul Koduri HBM párti és 2020ban jön ki a HBM3, ezek erős tények.
Nylván az Intel célja is a zsíros piacok megszerzése de ha leesik közben pár jó gamer kártya ami a felsőkategóriában beindít egy versenyt az nagyon jót tenne a piacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- T Phone 2 5G - kétszer olyan jó
- Android szakmai topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X Videokártya
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Gigabyte RX 7600 GAMING OC 8G Garanciával
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest