- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk #513 üzenetére
Elkeserítő ha ez megtörténik. Végre AMD( elméletileg) beleáll középkategóriába hogy ocsóbb legyen minden, talán.
Épp azt írtam valamelyik nap a topikban ,hogy szerintem nem az Nvidia miatt teszi ezt az AMD , hanem az Intel miatt ,mert félnek, hogy ő a piacszerzés miatt nem fog beállni a két kutyaütő mögé, akik egymáshoz árazgatnak, hanem alájuk vág. valószínűleg ez az AMD picrészét jobban veszélyeztetné.Ha ez nem történik meg soha nem lesz árverseny. -
Petykemano
veterán
válasz
hokuszpk #282 üzenetére
Igen, volt gond a frékvenciával is.
(De hogy mekkora, azt ne az 5.3-hoz mérd, amit 4 éves fejlődés után a 14nm-en elértek, hanem ahhoz, amit a 6700K-7700K elért: 4.2-4.5
Ehhez képest amit mostanra elértek, egész jó. Ahhoz képest, amit közben 14nm-en elértek,.viszont mínuszos. )Ezzel együtt a kihozatal nagyobb gond lehetett, különben azt csinálták volna, amit te mondtál.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
hokuszpk #254 üzenetére
Azzal a különbséggel, hogy ez nem az.
Nem is értem amúgy, hogy miért nevezik GPU-nek. Szerintem a HPC szegmensben ezek a büdös életben nem fognak közvetlenül grafikát számolni...
Arról nem beszélve, hogy az konkrétan egy április elsejei poén-videó. Nem is értem miért hozzátok fel itt. -
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #126 üzenetére
Nyilván nem tőle van a gondolat
De majd kiszedik belőle ha megbukik ilyen rögös ez a fejlesztés...
Ezt nem kell összeesküvéselméleten kezelni vannak tények:
"Ennek egyébként nem csak a szerverpiacon lehet jelentősége, ugyanis például a Microsoft erősen dolgozik a WinML (Windows Machine Learning) nevű AI API-n, amely várhatóan a következő év tavaszán érkező Windows 10 frissítésben mutatkozhat be publikus formában" Picit feljebb #115 a Movidius-nál keresd.
Intelnek van pár fejlesztése amelynek ugyan egy része kétes mint az az újfajta memória is akiknek a szerverpiacon lehet jó helye lesz , számunkra az a kérdés csinál e külön Gamer kártyát vagy ők is egy kártyával pl vágva akarnak lefedni mindent... (reméljük nem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest