- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy van-e valamilyen (top)listaféle, amiben túlhúzott procik elért eredményei szerepelnek.
Van ugyanis egy D930-as procim egy ASUS P5B-VM deszkában és szeretném tudni, hogy úgy KB átlagban mások milyen eredményt értek el, mi volt a top, és a min.
Hűtésem Ninja, vagy Infinity, még nem tudom (ti melyiket ajánljátok???) NB-n ill RAM-on meg Thermalright okosság, ha befér... Ha nem, akkor Noctua, vagy Zalman (ami befér) ha az a csúfos helyzet állna fenn, hogy egyik se fér be, akkor vagy a gyári, vagy valami házilag összeütött ínyencség.
Légárammal feltehetően nem lessz baj. Egy 140-es Streamliner-t gondoltam. Az egész ház 180, amiből lejön még kb 1-2cm a kivehető alaplapitálca, illetve az alaplap magassága miatt, szal rendesen átfújja a házat.
U.I.: Direkt nem kérdeztem, hogy meddig húzható a proci!!
U.I.2.:Javallanátok néhány alkatrésspecifikus nyúzóprogit?? Főként Proccra kéne valami, ami mindkettőt leterheli.
U.I.3.:VGA még nincs, ezért valszeg beteszek egy kartonlapot a helyére, ezzel (is) realizálva a légáramlat útját...
Válaszokat előre is köszönöm!
mod: Hát nehogymá szmájlot csinájon kettőspontból meg mondateleji D-ből!! ''U.I.irekt nem''
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest