- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Misó
csendes tag
Csákány!
Lehet, hogy hülye kérdés, de van zsír a prockó és a hütö talpa között?
[Szerkesztve] -
-cobra-
aktív tag
HEllo.
Hááát elvileg bírnia kell a zalmannak. Nekem 3.6on(1,45v) atomstabil és még nincs vége, mert még 3,8on(1,5v) is beindul, csak meghal a windows mikor tölti be a progikat. Majd adok neki feszt, és megy majd többet is. Most 3,6on idle: 40fok, max: 52fok (prime 20perc)
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
A hazszellozes is nagyon lenyeges.
En havernak most raktam ossze p4 3.0 prescottos konfigot. haz egy Antec SLK 3700 BQE. Gyarilag hatul van egy 12es ventije. Elore pluszban beraktm egy 12-es Glacialtech Silent Blade-te.
Na mar most IC7 alaplap---bekapcs utan procc terheles nelkul kb 38-39 C (abit ic7 szerint 48-49 de kb 8-10 fokot felfele csalnak a z IC7 szeria szenzorai ).
Meghuztam probakepp a prockot 3,3 -ra ugy alapon 49-50C(39-40),
Prime 95el megkinoztam vagy egy orara igy: 65-68Cre (55-58) ment fel pedig kapott rendesen,
A procihuto ugyanolyan mint a tied. -
lol
senior tag
kelett neked prescottot venni
vegyé egy xp120-t (Bővebben: link) meg vlmi jó fajta ventit (Bővebben: link) a hatás nem marad el...
-
aqwsderf
tag
Üdv!
Hát az hozzászólás alatt látjátok a gépem. Van rajta egy Zalman hűtő, ám nem tudom tuningolni, mert a hűtő nem bírja...3.2 Ghz és már 60 fokot üti terheléssel. Milyet hűtőt rakjak rá, amivel - tételezzük fel - akár 4 Ghz-en se lesz több 60 foknál.
Gondoltam veszek Thermaltake Subzero 4G-t, de Viktor77 lebeszélt róla. bár egyik haverom nagyon dícsérte. Fölöslegesen meg nem akarom megvenni. Vízhűtést se akarom, mert ebben a gépben áram van, a víz meg ugye vezeti, nameg szóval..öhh....a víz hogy kerül a számítógépbe be..valami kis hiba és száll el az alaplapom..ezenkívül nitrogén hűtést se akarok...
Maradt valami remény?Megoldás?
Előre is kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- E-roller topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Rap, Hip-hop 90'
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest