- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Emberek !!!!!
Én mint téma indító jótündér :)
Szerintetek mi a ráknak raktam a lopás szót idéző jelbe ?!?!?!
Nem szó szerint értettem a lopást................
De annak örülük hogy sokaknak nem teccik a dolog !! :DD
Az tény hogy legálisan teszi az intel (sajnos)
de a másik tény meg az hogy az intel ''kapkod a levegőért''
Itt is idéző jel volt :))
Nem tud ujjat kitalálni az intel?? hmmm szar ügy ! -
Persze, hogy színtiszta üzlet. Ez a dolog számomra azért gusztustalan, mert az AMD fizet az Intelnek licenszdíjat (mert különben egyáltalán nem gyárthatna x86-kompatibilis procit), de ellenben az Intel nem fizet semmit az AMD-nek az új AMD-s fejlesztésekért. És hogy miért? Mert az Intelnek VOLT MÓDJA kikényszeríteni az AMD-től egy olyan megállapodást (kereszt-licensz szerződést), amely értelmében ő az AMD bármilyen fejlesztését felhasználhatja anélkül, hogy bármit fizetne neki. És persze emellett az AMD folyamatosan csenget az Intelnek, és még kénytelen át is adni a fejlesztéseket.
Tudom, ez színtiszta üzlet - de az ember jóérzését erősen piszkálja! -
bdav
őstag
elolvastam, annyit szűrtem le belőle, hogy ha csak rajta múlna, akkor azt csinálhatna, amit akar. de nem csak rajta múlik, hanem billyéken is :) és igen, valószínűleg lenne windows ha az intel más utasításkészletet vezetne be, csak ms nem örülne neki, és gondolom azért van egy kicsike befolyásuk a témában :)
különben valszeg már valóban megegyeztek a dologrol egy ideje -
bdav
őstag
nem is neked vagy nekem kell az A64 (amugy annyira nagyon nem elérhetetlen). és legalább már fizikailag létezik, és használható, ellentétben az intel megoldásával, ami nincs bekapcsolva pillanatnyilag.
prescott & sok tranyó. pontosan nem emléxem már, de anno mintha sok fejtegetés lett volna azzal kapcsolatban, hogy mit is rejt a prescott magában.
Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest