- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
bdav
őstag
válasz
CounterBoci #23 üzenetére
'95 ben kicsit más volt a felállás :) akkoriban még K7 se volt, az AMD akkortájt kezdett nem intelklón processzorokat csinálni. akkor sztem még ők sem gondolták volna, hogy az intel bármit is átvesz tőlük :)
-
bdav
őstag
elolvastam, annyit szűrtem le belőle, hogy ha csak rajta múlna, akkor azt csinálhatna, amit akar. de nem csak rajta múlik, hanem billyéken is :) és igen, valószínűleg lenne windows ha az intel más utasításkészletet vezetne be, csak ms nem örülne neki, és gondolom azért van egy kicsike befolyásuk a témában :)
különben valszeg már valóban megegyeztek a dologrol egy ideje -
bdav
őstag
nem is neked vagy nekem kell az A64 (amugy annyira nagyon nem elérhetetlen). és legalább már fizikailag létezik, és használható, ellentétben az intel megoldásával, ami nincs bekapcsolva pillanatnyilag.
prescott & sok tranyó. pontosan nem emléxem már, de anno mintha sok fejtegetés lett volna azzal kapcsolatban, hogy mit is rejt a prescott magában. -
bdav
őstag
nincs azzal semmi gond, hogyha AMD64 kompatibilis procit mutat be a zintel. Egyrészt ez nem holnap lesz, másrészt legalább kellő szoftertámogatása lesz a dolognak, aztán ugyis a processzor többi része dönti el, hogy milyen gyors lesz a cuccos, itt pedig az AMD elég jól áll pillanatnyilag :) (azt azért kétlem hogy a teljes K8 chipet lemásolná az intel :DDD)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel I7-6700 / 4 mag / 8 szál / Beszámítás OK!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 7 2700X / 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest