- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Milyen okostelefont vegyek?
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
fgordon
senior tag
válasz
Mexildos
üzenetére
COM port az átlagos felhasználás miatt van rajta például, és USB 2 is. Ha mondjuk irodában, számlázásra használják, vagy valami ipari feladatra, jól jön a COM port is akár. Sok mindenre, nyomtatni, egérnek, billentyűzetnek az USB2 is elég.
Én csak azonos procival lévő duálos gépet láttam még a gyakorlatban, ilyen gépeket is komolyabb, megbízhatóbb, ECC-s RAM-okkal szokták szerelni, azonos beszerzésből. Sőt, ha fontos az üzembiztonság, egyből 2 ilyen gép lesz, vagy lesz tartalék proci/ram/hdd, ha cserélni kellene hirtelen. De tudom, az úgy nagyobb költség.
Érdekel, hogy milyen gépet fogsz összerakni, meg hogy mire fogod használni, ha összeállt és összeraktad, megírnád, hogy hogy vállt be, milyen lett, kb mennyiből?

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

rup1u5