- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Megnéztem a manualt. Érdekes. Ha egy processzor van csak akkor például csak egy PCI-e 16 van és pár apróbb sin. Tehát nem 100%-os a rendszer. De elvileg el kell hogy induljon. Sok egyebet a másodlagos processzor kezel ami a síneket illeti.
Az előző generációs lapokhoz elég széles OS támogatás volt. Meglátjuk majd.
-
Mexildos
aktív tag
Szia. Bocs csak kicsit felidegelt az előző hozzászóló. (Cybertrone-ra gondolok)
Én WS-t szeretnék összetenni. Procit nagyjából tudom melyiket veszem. Alaplap kérdés.
Alaplap kérdéses. AZ EVGA csak azért mert abba csak 16x-os sin van. Videókártyán és I/O vezérlő kártyán kívül mást nem lehet beletenni. Asszem az 1x 4x pci-e bővítés nem megy. Illetve hiányolom a régi PCI sint. Viszont portokkal nagyon jól felszerelt az EVGA SR-X Szinte majdnem tökéletes. A Supermicro és az intel lapokba sokkal több memória fér de óriás modulokról nincs hír, itthon nem is kapható és ha bolt akkor az IPON a legnagyobb. Ez ezért necces. Viszont sínekben változatosabb mind az Intel lap mind a Supermicro.
ha lehet egy CPU-val is indítani akkor elsőnek csak 1-et vennék. Negyed év múlva megvenném a másikat is, hogy teljes legyen a rendszer. Ezért is kérdeztem, hogy egyel beindul-e a rendszer.
Memóriából itthon 16 és 32GB-osat nem találtam. Az EVGA lap csak 96GB-ot fogad ami maximum 8GB-os modulokat jelent. Ramok ára IPON-ban 20e egy 8GB-os modulnak. Kérdés, hogy ezzel menne-e a lap quad channelben. Elsőnek 32GB-al indulnék. Később + 32 és így tovább. Sajnos Zbrush és a Realflow zabálja a ramot.
Első körben:
Alaplap: 120e kb
CPU 1: 250-300e
memória: 100e
videókártya: Ati 7990 lesz mivel csere kártya lesz a 6990-es helyére. (szerviz mondta)Második kör negyed évre rá:
CPU2: 250-300e
memória: 100eharmadik kör negyed évre rá:
memória: 100eTapasztalatok később lesznek csak. De sok fekete folt van. Memóriák mikéntje, indul-e egy processzorral a rendszer és ha igen részlegesen kezeli le csak az alaplapot és ha csak részlegesen attól még stabil marad-e a rendszer.
Én 3D-s munkákkal foglalkozom. A core i7 1366 kinőtte magát. igaz azt 3 éve vettem. Ha fut egy Maya és pár program mellette már megérzi a vas és renderelésnél is jobb lenne 16 mag 4 helyett. HT-nélkül írom persze.
Egyelőre azért igyekszem it maradni, hátha társakra lelek
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam Deck
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest