- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam Freezer 7 Pro van, venti nélkül, mindössze a táp (Gigabyte 460W), illetve egy hátsó házventi 7V-on szellőzteti. Utóbbit csak a ház szellőzése miatt tettem be. Alapfeszen, 3.5 GHz-en is max. ~55 fokos. Ház oldallapja fent van nekem. Szóval semmi hihetetlen nincs benne, max az a hihetetlen, hogy erre is képesek.
Egy Mugen 2 simán elbírná venti nélkül.Annak még házszellőzés sem kell, elég az, amit a táp kelt. A G31/G41 Gigak pont jók ezekhez a procikhoz, olcsók, egyszerűek, de azért tudnak nagyot szólni.
Az én P43-as Gigam is egész jó.
Én azt tervezem, hogy a lehető legcsendesebb gépet próbálom megépíteni (ésszerű keretek között, de azért ne is főljön meg), de nálam a 4830 miatt +1 venti biztosan kell, mert S1-et tervezek rá, de ahhoz elég egy 12-14cm-es venti 5V-on is. A procira meg talán Ninja 2-t. Tehát minimum 2 venti lenne a gépemben, 1 a táp, 1 a VGA miatt. Tápban is ki akarom cserélni a ventit, a gyári Yate Loon D12SH-12 hangos. A 4830 gyári hűtője meg ordít. A vinyóhoz is ki kell találni valamit. A ház előlapját meg ki kéne bélelnem, hogy ne jöjjön ki zaj annyira, mert rácsos.De ez még a jövő zenéje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest