- Apple Watch
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
bogarfx #7697 üzenetére
Bármilyen gyümölcslekvár megteszi, az eddig felsorolt extrém paszták közül ez vált be a legjobban.
Persze nem a rostos részét kell felkenni, hanem a híg levét, azzal is egészen vékonyan.
Én azon a régebbi logoutos íráson felbuzdulva kipróbáltam igaz GPU-n, de a lényeg ua és a baracklekvár bevált!
-
DuplaZso
aktív tag
válasz
bogarfx #7691 üzenetére
Na, akkor ilyet mégegyszer többet ne csinálj, és hacsak lehet, ne is terheld játékokkal meg ehhez hasonló dolgokkal a masinád !
Mindenképp rakj oda valami taknyot, ha más nincs is kéznél, legalább valami - tökmindegy milyen - csapágyzsírt, vékony rétegben. Mindegy, csak legyen ott valami. SOS megoldás lehet még egy fél csepp étolaj vagy zsír is, ám akkor viszont tényleg figyelj oda, hogy nehogy kiszivárogjon a felületek közül az anyag.Többieknek : Nem röhög, szarból tudni kell várat építeni !
-
válasz
bogarfx #7548 üzenetére
Ritkán szoktam játszani és akkor sem zavar, ha esetleg a minőségből vissza kell vennem. A GTA 4-et ki se próbáltam.
Eddig 4670-es vidkarim volt és csak azért cseréltem le a minap, mert a héten jön a Full HD-s monitor.
Játékok terén nem rendelkezem nagy tapasztalatokkal, ilyen irányú tapasztalatokkal nem igazán tudok szolgálni. -
fagy53
nagyúr
válasz
bogarfx #7548 üzenetére
Ne a VGA-hoz lődd be a procit, hanem a játékokhoz ill a felbontáshoz. Ez utóbbi feltétel már idejétmúlt, mert senki nem játszik 800x600-ban, de a játékok komoly meghatározók.
Ha multizol akkor számít a proci is, magas FPS- eknél sokszor akadály a proci, de single-ben ahol a full grafika fontos, a VGA a döntő tényező és ilyenkor a 3.0-3.3GHz közötti tartomány a CPU órajelnek elég, bármilyen VGA-val.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 2TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő