Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
Na mindíg ezt kapom ha írok valamit a húzásról
Tudom hogy hol a vége a vga-nak, úgy kb. 3Ghz-en hajtva a proci(ennyire is lőtem be), mert ettől kezdve nincs több shader pont csak cpu + pont! Én nem azt akartam nézni hogy a vga-at jobban hajtja e, hanem hogy a proci mennyit megy bizonyos vesszel(vagyis hogy hol lenne a biztonságos vége, amit bármikor tudna) részemről ez kíváncsiság, na meg jó tudni, mit várhatok tőle el bármikor, ha kell!
fagy53:Értem én, de ahogy láthatod, hol vagyok én a nagyobb felbontástól
A crysis is olyan game, bár ott szerintem a vga is korlátoz, a másikat még nem is néztem soha, és nem is igazán érdekel! Nem tom érthető voltam e valamennyire is
Ja és nem vagyok sebesség mániás, csak mint mindenki másban, bennem is ott a kisőrdög 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tudom hogy hol a vége a vga-nak, úgy kb. 3Ghz-en hajtva a proci(ennyire is lőtem be), mert ettől kezdve nincs több shader pont csak cpu + pont! Én nem azt akartam nézni hogy a vga-at jobban hajtja e, hanem hogy a proci mennyit megy bizonyos vesszel(vagyis hogy hol lenne a biztonságos vége, amit bármikor tudna) részemről ez kíváncsiság, na meg jó tudni, mit várhatok tőle el bármikor, ha kell!
A crysis is olyan game, bár ott szerintem a vga is korlátoz, a másikat még nem is néztem soha, és nem is igazán érdekel! Nem tom érthető voltam e valamennyire is
Ja és nem vagyok sebesség mániás, csak mint mindenki másban, bennem is ott a kisőrdög