- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Napot.
Influenza ellenni oltás projekt done.
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
Szép napot mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #35791 üzenetére
Remélem, én is ilyen derülátó leszek. Ha minden igaz, ma lesz egy brutal 8400-es proci itt.
Jó reggelt!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
-
darál0w
Jómunkásember
- Mikor lesz Magyarországon jó világ?
- Ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt a miskolci mágnesvasútra, amelyen gazdag közalkalmazottak és tisztességes vállalkozók utaznak a korrupció miatt elítélt politikusok tárgyalására.Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #35782 üzenetére
belegyömöszölni szerintem te is betudod...de amikor bedagad...akkor véged
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
zoltanz
nagyúr
Azé az durva ha Ron Wayne alapító nem adja 10% -os Apple részvényét 800 dollárért , most 40 milliárdot érne az.
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #35779 üzenetére
Hát.. mi jól elbeszélgetünk 1mással
kivételesen ezt most értettem és tudtam is
Nort. azért hiába az 512c. sokszor simán verte a prescott procit. A D-meg..Na, 2180-as 3GHz-en verte a 4,5-ön futó D-semet. (nem emlékszem már hanyas volt, megkeresemHWBOT-on)na..meg is van: [pentiumD 930]. Ez fütyült nemek mikor 4,9GHz fölé mentem (volna) vele..
Jó ég..A kis ügyes Abit IP 35-E lapom..Pqi ramok, 86GT..Ez se ma volt..
-mondjuk a ramokat meg a lapot sajnálom. Lap 566-os FSB-t futott, a 2gigás 800-as ramok meg 1,8V-on mentek 1000-ret. Napokig kinlódtam itt a topikban vele, mert valaki nem hitte, hogy megcsinálom..S még Zájec is aktív volt...-ahova benézett, kötött mint a beton..-[ Szerkesztve ]
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
shteer
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #35771 üzenetére
Vesszek meg, ha értem mit írsz.
Most hol tartunk???Nekem egy gány 2,8-as prescott volt, szar volt, úgy ahogy volt. Fűtött mint az állat, alig tudtam 2,8-on hűteni. P4 cerkák meg..halottról jót vagy semmit.
A PIII-as procim jobb volt mint a prescott, igaz az egy kis brutal 1266-os volt és méregdrága.Lábak meg..Én a celeron 300A -nak törtem lábát, úgy ment 450 vagy 466-on, nem emlékszem már.
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #35770 üzenetére
Én se látok nagyon más esélyt sajna...míg ezt a szemét bandát a teljes sleppjével családjával ki nem űzzük az országból...míg ez a szemét banda terpeszti a picsáját mélyen beivódva az ország véráramába, addig nem lesz itt változás.
De azért egyre jobban kezd érdekelni, hogy egy politikust mi hatalmaz fel egy ország vezetésére...illetve mi alapján hoznak döntést egy adott kérdésben, mert érteni nem értenek semmihez...csak a pofázáshoz...szal mi alapján hoznak ezek a nyomorultak döntéseket, ha mögötte nincs tudás...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
darál0w
Jómunkásember
Egy ember egy prostituálttal felmegy a szállodai szodába. Amíg zuhanyozik, a nő ellopja a pénzét és távozik. A pali kilép az erkélyre, és az utcán szaladó prostira mutatva kiabál:
- Emberek, b@sszák meg, ki van fizetve!Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
shteer
titán
válasz lipi67 #35767 üzenetére
2,4A > 2,4GHz 100MHz FSB
2,66B > 2,66GHz 133MHz FSB
3,0C > 3GHz 200MHz FSBa telekondis példányok meg urban legend szerint az extreme edition magját tartalmazták, jobban tuningolhatók voltak - a cpu alján a lábak között az összes forrasztási ponton volt smd kondenzátor
szerintem jónak tűnik..
-
lipi67
nagyúr
válasz shteer #35755 üzenetére
Nekem is abban az időben volt 4 asus p4p800SE meg 1 deluxe.A 4se meghótt. Volt kis kuki Asrock is, mATX-es, azt agyon se tudtam ütni, pedig akkoriban nem igazán voltak a csúcson. No meg persze Abit..dögivel.
nekem ezek voltak: 2,4A, 2,66B, 3,0C, 3,0C "telekondis", 3,2C "telekondis ------- ?
Ez mi? Nekem ramvisszaosztásnak tünnek.Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
shteer
titán
válasz dízelracer #35765 üzenetére
sajnálatos ami történik. kíváncsi vagyok a véleményedre - mi a megoldás szerinted?
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
dízelracer
őstag
Ha tavasszal lejár a kilakoltatási moratórium és úgy dobják makd ki emberek ezreit, családokat, gyerekeket, beteg időseket az otthonukból mint a macskát szarni. Ez a fehérgalléros bűnözés csúcsa. Sajnos nem találom Molnár Oszkár azon videóját amiben ezt előre megmondta 2009ben! Talán meg kellett volna hallgatni mit mond...
-
Gorneck
legenda
-
dízelracer
őstag
Sokkot kaptam bazdmeg! [link]
-
shteer
titán
válasz lipi67 #35752 üzenetére
a P4-nek volt viszonylag korrekt Northwood-os korszaka, arra kell emlékezni
abból is inkább a HT-s példányokranekem ezek voltak: 2,4A, 2,66B, 3,0C, 3,0C "telekondis", 3,2C "telekondis"
az első alaplapom az ASUS P4P8X volt 2003-ból, még ma is üzemel unokatesómnál az átforrasztott kék leddel
szerintem jónak tűnik..
-
zoltanz
nagyúr
Optimusz BIOS cseréltem a VGA -ban, ha sikerűlt volna a VGABios progival, de sajna pofázik Vista-n, hogy nem teljesképerőbe van vagy mi. Amúgy Dosbox-ban néztem, de ott meg száll.
-
lipi67
nagyúr
válasz zoltanz #35751 üzenetére
Értem! Köszönöm a hasznos infót
Inteles vok nem kicsit de ha valami szar volt az a p4 prescott..huhh..Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
Jó (hideg) reggelt.
ma feladnak nekem egy E8400-et, van fantázia benne, szerintem bitang jó eredményeket hozok majd ki belőle. Sajna..a ramom nem tud szinkronban (1:1) 1100fölé menni (800-as), de Szombathelyről is érkezik majd egy kit Team Xtreem rampár. Annyit tudok róluk, hogy CL3-as modulok. Ha minden összejön és klappol (bírják a ramok) szeretnék egy WR rekordot..
(nincs véletlenül valakinek 1200-at tudó DDR2-es ramja?)zoltant: Kit érdekel, hogy milyen az övék, Őket érdekelje, hogy az enyém milyen!
[ Szerkesztve ]
-
zoltanz
nagyúr
Angol tudóscsoport hosszú évek kutatómunkájával megállapította:
A nő öle élvezés után húsvéti alma ízű -
Gorneck
legenda
Szépet mindenkinek.
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #35745 üzenetére
nagypapi kanos..Nem semmi. Hát az én nagyapám már csak a csőrömet bessza mert nem hagyott semmit se rám..
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #35737 üzenetére
Linkeld már azt a topikot légyszi!
Balázs: Én is pont ezt néztem. A fura az, hogy kb a csaj hivatalosan (itt) nem is hagyta el az országot. A barom mint tetkós kiment dolgozni 2 hétre és valahogy ott is ragadt..Ő születése óta folyamatosan egri lakos
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz lipi67 #35735 üzenetére
Persze mert olasz a fickó...
A magyarországi állampolgárságról szóló, 1993. évi LV. törvény értelmében születésétől fogva magyar állampolgárnak tekintendő a magyar állampolgár gyermeke, függetlenül születési helyétől. Pedig azt hitem ezzel ok is a dolog...
De sztem az anyjának megfelelő lesz...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
lipi67
nagyúr
válasz Gorneck #35726 üzenetére
Ezeket néztem, de sajna konkrért válasz a kérdésem re NINCS benne..
(#35728) darál0w : Van egy magyar csaj. Kimegy Olaszba. Ott 1ütt él egy pasival, s szül egy gyereket (nem házasok). Összebalhéznak a gyerek születése után fél évvel és hazajön. Milyen államporgár a gyerek, s ha nem Magyar, mi kell, hogy az legyen?
Ez a kérdés..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Héjj fiam... Azok a szép idők... Jó kaják, piák, nők!
-Mert most mi van Apa?
Parizer, csapvíz, Anyád...Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Nem gyenge műszerfal. ( ennek még meterológiai asszisztens szofvere is lehet)
Link a teljes méretű képhez -
dízelracer
őstag
-
lipi67
nagyúr
Szükségem lenne egy információra, de sehol se találom a neten. Segítsetek már légyszi!
Az a kérdés, hogy ha egy magyar csaj kimegy olaszba, s ott tehetbe esik, szül egy gyereket egy olasztól, akkor a gyerek milyen állampolgár lesz.
-
lipi67
nagyúr
válasz dízelracer #35720 üzenetére
Számíthatttok rám
-
Gyuri27
félisten
Napot.
Amd - Radeon - Ryzen
-
dízelracer
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #35720 üzenetére
meg magunkra. van 2 szavazatunk.
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #35718 üzenetére
de ki szavazna ránk?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz dízelracer #35711 üzenetére
tökmind1 kit "ültetünk be"...mindig, mindegyik ezt csinálja...
-
lipi67
nagyúr
Jó reggelt Topiklakók!
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
válasz dízelracer #35709 üzenetére
Biztos azért mert elötte nap késő éjszakába nyúlóan tanácskoztak a munkavállalók érdekeiről.
Szép reggelt. -
dízelracer
őstag
válasz dízelracer #35649 üzenetére
no comment...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Remélem itt nem lesz szükségállapot a kórházakban januártól mint a "jó" szomszédunknál.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egérpad topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.