- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
Nekem mondjatok
a shutinak felvan adva a lecke , de jol vizsgazik raadasul 30 fok van a szobamban
minden rohadt nyaron ez van
-
gerjus
senior tag
válasz
Silencer83 #1197 üzenetére
Megnyugodhatsz nincsen semmi baj szazadra ugyanannyit kap az enyem is
Es a stepping miatt se aggodj szerintem ugyanez a proci nekem vizzel 290 FSB ment 1,45 v vel stabilan majd 1 honapig egy 975 os lapban ....
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
En szemely szerint ezt a listat szoktam hasznalni [link] , igaz tob helyen is bele lehet kotni de arra tokeletesen megfelel hogy az ember beloje mirol is van szo akkora kulonbsegeket nem eredmenyez hogy azota mar van picivel jobb chipset pl...
De ha sajatot szeretnel en kuldok penya D eredmenyt csak meg hagy alljon ossze a rendszer -
-
gerjus
senior tag
magyarul 630 as vagy 820 as ?
Hat jelenleg jatekban valamivel jobb egy 630 de ez egyre kevesbe lesz igy mostantol tehat elobbremutatobb egy 820 as vagy barmilyen dualcore szerintem ...
Viszon barmi mas ami nem jatek az gyorsabb lesz ezer program mehet egyszerre es olyan mintha eszre sem venne a rendszer ugyan 630 ban is van HT , nekem is volt nagyon jo de nem ugyanaz .... de pl nekem a NFSMW csak akkor ment ertelmesen ha csak az egyik magot hasznaltasok volt neki a kettoo ...
Ami a huzast illeti nagyon szepen lehet huzni ezeket is , az enyem 290 FSB n azaz 4066 Mhz n ment 1,45 v vel full stabilan , ami azert nem rossz
Tehat egy voks a dual corra .... -
gerjus
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #1106 üzenetére
Igen egyetertek az elottem szoloval de meg annyival kiegeszitenem hogy a 805 os prescott magos es 90 nm e gyartastechnologia mig a 9xx ek 65 nm es ek presler mag sokkal huvosebb a 9xx es szeria !! az orajelet meg csak akkor lehet osszehasonlitani hogya az FSB is azonos vagy kozel azonos ..... 805 os 4 gigan megcsak 200 FSB 9xx nel meg onnan indulsz azert az nem ugyanaz ....
Udv Gerjus -
gerjus
senior tag
Konfigom adataimnal meg alairasban mindezt 1,45 v n teszi teljesen stabil , vizzel termeszetesen , de nekem is meggyozodesem hogy folulmer a lap , 58 fok max terhelve nem realis plane hogy elotte egy 630 as volt benne rovid ideig es az alapon volt majdnem 50 a radi megcsak lanygos is alig ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Stellar Blade
- Okos Otthon / Smart Home
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Linux Mint
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest