Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerjus
senior tag
Nekem mondjatok
a shutinak felvan adva a lecke , de jol vizsgazik raadasul 30 fok van a szobamban
minden rohadt nyaron ez van 
-
gerjus
senior tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Megnyugodhatsz nincsen semmi baj szazadra ugyanannyit kap az enyem is

Es a stepping miatt se aggodj szerintem ugyanez a proci nekem vizzel 290 FSB ment 1,45 v vel stabilan majd 1 honapig egy 975 os lapban ....
[Szerkesztve] -
gerjus
senior tag
-
gerjus
senior tag
En szemely szerint ezt a listat szoktam hasznalni [link] , igaz tob helyen is bele lehet kotni de arra tokeletesen megfelel hogy az ember beloje mirol is van szo akkora kulonbsegeket nem eredmenyez hogy azota mar van picivel jobb chipset pl...
De ha sajatot szeretnel en kuldok penya D eredmenyt csak meg hagy alljon ossze a rendszer

-
-
gerjus
senior tag
magyarul 630 as vagy 820 as ?
Hat jelenleg jatekban valamivel jobb egy 630 de ez egyre kevesbe lesz igy mostantol tehat elobbremutatobb egy 820 as vagy barmilyen dualcore szerintem ...
Viszon barmi mas ami nem jatek az gyorsabb lesz ezer program mehet egyszerre es olyan mintha eszre sem venne a rendszer ugyan 630 ban is van HT , nekem is volt nagyon jo de nem ugyanaz .... de pl nekem a NFSMW csak akkor ment ertelmesen ha csak az egyik magot hasznalta
sok volt neki a kettoo ...
Ami a huzast illeti nagyon szepen lehet huzni ezeket is , az enyem 290 FSB n azaz 4066 Mhz n ment 1,45 v vel full stabilan , ami azert nem rossz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tehat egy voks a dual corra ....
-
gerjus
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Igen egyetertek az elottem szoloval de meg annyival kiegeszitenem hogy a 805 os prescott magos es 90 nm e gyartastechnologia mig a 9xx ek 65 nm es ek presler mag sokkal huvosebb a 9xx es szeria !! az orajelet meg csak akkor lehet osszehasonlitani hogya az FSB is azonos vagy kozel azonos ..... 805 os 4 gigan megcsak 200 FSB 9xx nel meg onnan indulsz azert az nem ugyanaz ....
Udv Gerjus -
gerjus
senior tag
Konfigom adataimnal meg alairasban mindezt 1,45 v n teszi teljesen stabil , vizzel termeszetesen , de nekem is meggyozodesem hogy folulmer a lap , 58 fok max terhelve nem realis plane hogy elotte egy 630 as volt benne rovid ideig es az alapon volt majdnem 50 a radi megcsak lanygos is alig ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

a shutinak felvan adva a lecke , de jol vizsgazik raadasul 30 fok van a szobamban
minden rohadt nyaron ez van 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)