Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
válasz
intelfan
üzenetére
én Zalman CNPS rajongó vagyok, mert:
-szerintem érdemes inkább olyan hűtőt venni, aminek alul is van alátámasztása, így eleve nagyobb nyomóerő lesz a borda és a proci között, másodsorban az alaplapot se fogja nagy hajlító erőnek kitenni(olyanról is hallottam, hogy csak egyoldali felfogatásnál letörhet az a műanyag rögzítő prücök)
-a CNPS nagy előnye, hogy csak első felszereléskor kell kivenni az alaplapot a házból, ha utánna procit akarunk cserélni, ahhoz már nem kell mozgatni az alaplapot. Igaz a hőcsöves tornyok valamivel jobban hűtenek, de ott procicserénél ki kell venni a deszkát is a házból. Szóval léghűtéses rekordokra eljobbak a tornyok, de normál tuning használatra a CNPS is tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest