- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Alaplappal nincs gond, csak egy zord hutes kell, mert nekem is D820 van de p5ld2-vel, de melegszik mint a zááálat. Kicsit meghuzom, 3.5G@1.375V akkor alapbol 46-48 fokora all be. Terhelve felmaszik 63-ra is. Elvileg nem szar a hutom, es baromi meleg levego is jon a hutobol, szal itt a hotermeles a problemas. Szentem jo lap, van rajta minden ami kellhet, az egy bajom vele a pci slotok elosztasa. Sajna a 3 normal slotot a pci-e melle raktak, igy kb 2 hasznalhato ezekbol.
-
törölt tag
Nekem most van először Asusom. a P5B nagyon jó lap eddig. Rendesen tuningolható, a fesz, is emelhető, stb stb... Abitot szerettem volna, de nem sikerült szereznem értelmes áron. Asusról még nem nyilatkoznék, amíg nem teszteltem huzamosabb igeig. Eddig jó, csak drága. Az Abit lapjaimmal pedig sosem volt gond az utolsó egy AA8xe 3rd. eye volt, ami betonstabil volt, és átlag feletti tuningot tudott. Csak azért adtam el, mert nem támogatta a duálmagos procikat.
Amúgy dicsérik a P5LD2-t.
Ja igen.... MSI lapot NE ! járt már több is nálam de a koronát a P945neo2f tette fel, vérbeli antituning lap. Benne van a feszemelés, az FSB emelés, de bármit állítasz visszaáll alapra ! pedig egymagos, és kétmagos procival is teszteltem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest