Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Alaplappal nincs gond, csak egy zord hutes kell, mert nekem is D820 van de p5ld2-vel, de melegszik mint a zááálat. Kicsit meghuzom, 3.5G@1.375V akkor alapbol 46-48 fokora all be. Terhelve felmaszik 63-ra is. Elvileg nem szar a hutom, es baromi meleg levego is jon a hutobol, szal itt a hotermeles a problemas. Szentem jo lap, van rajta minden ami kellhet, az egy bajom vele a pci slotok elosztasa. Sajna a 3 normal slotot a pci-e melle raktak, igy kb 2 hasznalhato ezekbol.
-
törölt tag
Nekem most van először Asusom. a P5B nagyon jó lap eddig. Rendesen tuningolható, a fesz, is emelhető, stb stb... Abitot szerettem volna, de nem sikerült szereznem értelmes áron. Asusról még nem nyilatkoznék, amíg nem teszteltem huzamosabb igeig. Eddig jó, csak drága. Az Abit lapjaimmal pedig sosem volt gond az utolsó egy AA8xe 3rd. eye volt, ami betonstabil volt, és átlag feletti tuningot tudott. Csak azért adtam el, mert nem támogatta a duálmagos procikat.
Amúgy dicsérik a P5LD2-t.
Ja igen.... MSI lapot NE ! járt már több is nálam de a koronát a P945neo2f tette fel, vérbeli antituning lap. Benne van a feszemelés, az FSB emelés, de bármit állítasz visszaáll alapra ! pedig egymagos, és kétmagos procival is teszteltem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen routert?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- World of Tanks - MMO
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- PR-Telecom
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Philips LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest