- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem most van először Asusom. a P5B nagyon jó lap eddig. Rendesen tuningolható, a fesz, is emelhető, stb stb... Abitot szerettem volna, de nem sikerült szereznem értelmes áron. Asusról még nem nyilatkoznék, amíg nem teszteltem huzamosabb igeig. Eddig jó, csak drága. Az Abit lapjaimmal pedig sosem volt gond az utolsó egy AA8xe 3rd. eye volt, ami betonstabil volt, és átlag feletti tuningot tudott. Csak azért adtam el, mert nem támogatta a duálmagos procikat.
Amúgy dicsérik a P5LD2-t.
Ja igen.... MSI lapot NE ! járt már több is nálam de a koronát a P945neo2f tette fel, vérbeli antituning lap. Benne van a feszemelés, az FSB emelés, de bármit állítasz visszaáll alapra ! pedig egymagos, és kétmagos procival is teszteltem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpársportok
- Formula-1 humoros
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest