- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utilitas
tag
A procit nehéz megfőzni mert leállítja magát.
Viszont ha folyamatosan magas hőmérsékleten működik az hosszútávon nem előnyös.
A winchester szerintem ebben a melegben veszélyesebb.
Én is kb. oda állítottam be a proci ventijének indulását ahova Te.
Nálam most 58 foknál indul ( illetve + 2 fok a tűréshatár miatt ), ezzel 60-61 foknál nem megy feljebb, én azt vettem ki az intel specifikációjából, hogy 64.1 C fok fölé nem illik menni a procival.
De olvastam már olyan véleményeket is ,hogy ennél sokkal magasabb hőmérsékletre vannak a procik kalibrálva, a megadott értékek még biztonságosnak tekinthetőek.
Nekem az a bajom ,hogy ha a venti elindul alig lehet megmaradni a gép mellett olyan hangos. Nálam 4600-ig forog a venti és ez elég zajos.
Korábban írtam a két mag működéséről, nem tudom nálad, hogyan működik a két mag.??
Csak az egyik megy vagy megy Nálad is mind a kettő, függetlenül attól, hogy a futtatott progi nem is igényli, illetve egy mag is bőven elegendő .
Én még arra is hajlandó lennék, hogy csökkenteném a proci tlejesítményét, csak ne melegedne ennyire, illetve ne lenne a venti ennyire hangos. De fogalmam sincs hogyan lehetne lejjebb vinni ( antituningolni) a procit.
Ha valaki esetleg tudja a technikáját bármilyen megoldást, segitséget nagyon szívesen vennék.
Minden jót
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest