Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
nincs itt nehany regi transmeta-s tulaj?
koszi
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
ja modtam mar? meggyutt az uj benti gepem: intel-intel g43 e5200 2g es telirakva wd green-val:- ) mar felig osszerakva jovo heten atallok ra ha minden igaz
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #810 üzenetére
HI!
hat ugy laccik vannak akik rossz valosagabn elnek:- )
13me akkor is sok az a vacak 1es majd ha meg tovabb maszik a dollar akkor is sok lesz csak kozlebb a napi realitashoz:- ))) amugy meg nem afat ficecc hanem engem:- )))udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #800 üzenetére
HI!
jutayso??? hagya ma: masfel hete meg 15.5k vot, karacsony elott meg ne is emelxem hogy mennyi vot? /vhol van xls majd megnezem/
mongyuk a kedvenc lowcost-is k9agm4 sem piskota:- ( /na ki lesz az elso aki elmagyarazza nekem???:- )))/udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
HI!
jarna fogyastso totyikab tunnad:- ))) amugy meg: bof
udv
neduddki
mod: amugy msot jartam 2db gclf2 kozeleben raadasula voltdraft 3500 /:- )))/ is nalam vot, csak ido nem vot ra:- (
Robibaba: mons csak en vagyok a vak es vhoa cs akietad a fogymereto?:- ) regi optokat ne tegyel bele mert attol sirva fakacc:- (
meg votl beszelve hogy netezos offizos konfig lesz? mt latok a asztalon: egy rakas jatekor kosztuk egy cs 1.6-ot /nem hiszed el de fejbol tutam hogy az vmi lovodoz sjatek:- )/ es akojjok panaszkodt hogy vmi gebasz van me nem megy? na itt zartam rovidre a dogot, hogy ugye melxik hogy megbeszeltuk hogy ez hatrozottan NEM jatekos konfig lesz /szuloi reszrol ne is vot semmi haklizas az ugyben:- )/
-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid #793 üzenetére
HI!
belegondoltam ,de enm eze gyuttem ide, hanem mert a hete megnesztem az gclf2 arat aszittem leforulok a szekrol: 17.5k atja eggg:- (
udv
neduddki
mod: tudom hogy eltedben nem hallotal meg jegyzokonyvrul, de a mero tipusak akkor is beereszokolhatnad me en nem latom...
amugy nalma meg: bof sajna nem votl idom masra, de ~29.?w fole egyszer sem maszott a voltcaft 3000 szerint xp kozben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged