Új hozzászólás Aktív témák
-
sazabi
aktív tag
válasz
spidersoft #60 üzenetére
uh izé..thread = szál.
ez nem üzleti fogás, hanem egy eljárásnak a neve. hyper threading: virtuálisan 2 fele osztja a procit.+2 magos a proci=4 procinak látszik.
csak én írtam hüjén..
ha lenne rajta agp/pci-e slot, akkor az intel kinyirná a többi termékét mert mindenki ezt venné.. vagy baromi drága lenne.szvszmivel mérted a fogyasztást? rendesen a fali konnektortól?
-
sazabi
aktív tag
válasz
spidersoft #58 üzenetére
2 magos és hiper-threadinges
magyarul 2 fizikai mag, és 2 a szálkezelő technika miatt látszik 4 procinak. -
sazabi
aktív tag
válasz
spidersoft #33 üzenetére
bezony nagyon olcsóság lesz a lap, ha hosszú távra és szinte folyamatos működésre tervez az ember..mondjuk én most úgy lőttem be a gépet, hogy hajnali 2kor hibernálja magát, reggel 7kor meg kel, csak hogy spórolósabb legyen
villamos:"ezek a lapok tökjók, viszon nehézkes hozzá házikót, tápot találni, legalábbis hozzáillő késztermékeket mindenképp..."
sima atx házba is belemegy, matx házat lehet kapni 3-4e hufért is, csak böngészni kell hozzá a ph!-t.. tápból se kell speckó, sima atx 300W és kész..
ahogy én számoltam
2500táp fsp 350w ph! beszerzésű
2500 1g ram hazsnált ph!
18000 lap új kisker
14000 vinyó új 500Gb új kisker
3500 ház régi matx házam ph!
5000 odd
-----------
45.500és ezen még lehet spórolni..
edit: ja és teljesítményben sima nem játszós használatra villámgyors, tökéletes. athlont odaveri szvsz, nekem a Athlon 64 X2 4200+ brisbane magos rendszerem irodai dolgokban verte.(na persze azon vista volt, ezen meg xp, és főleg a multi threades dolgokban ugye a 4 mag..).
-
sazabi
aktív tag
válasz
spidersoft #15 üzenetére
minimális teljesítmény igény: sima atomhoz tudok viszonítani, mert ezt is egy msi windről írom, amiben ugye az van
, az egy magosnak is bőven elég a teljesítménye akármihez, kivéve játékhoz, meg komolyabb grafikus/tervező munkához..hát még a 2 magos. sempronnál mindennapos irodai használatra sokkal jobb lesz az atom.
-
Mercutio_
félisten
válasz
spidersoft #15 üzenetére
Többet gondolkodni, kevesbbet írni...
2600+ sempron megeszi
-
Alex91
félisten
válasz
spidersoft #15 üzenetére
Erre jo lehet.
-
sazabi
aktív tag
válasz
spidersoft #8 üzenetére
nálam a házhűtés fogja hűteni a lapot, ventit leszedem a videokártyáról. na persze nem egy gyufásdobozban lesz a lap, hanem egy matx házban(ez van itthon) a nappaliban.
aztán később lehet lesz kedvem barkácsolni neki valami kisebbet, akkor énis a táppal hűtős megoldást választanám. sztem bőven elég neki.
ja és Hammon kollégánál 17600 a lap, tud valaki olcsóbbat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asrock B760M PRO RS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Corsair Dominator Platinum 32GB DDR5 6000mt/s (2x16GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest