- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzske
aktív tag
Na megint foglalkoztam a témával 1 kicsit. Az intel azért adja a ívet a népnek ezzel a Sandy Bridge-vel is.( De kár , hogy ennyire szar most az amd...... ) Új foglalat , új alaplapi chipkészlet , igaz , hogy memória maradt , de szerintem a nagyon alacsony voltigény miatt lesz majd "Sandy Bridge Ready" kitt ami lényegesen drágább lesz mint 1 sima dual chanel kitt és találgatások vannak , hogy a tuning nuku. Akkor viszont felmerül , hogy most had legyen I870 ha kicsit továbbmegyek akkor I7 930. Szerintem 1 Core i5-2400 - t 1 870 még agyon fog verni és az se lesz olcsóbb mint Bruttó 70000 k kezdetben. Meg ha kijön a az új intel akkor a q6600 nevetséges áron fognak menni .....
Egyenlőre itt tartok ......
-
pzske
aktív tag
válasz
dangerzone #5263 üzenetére
Tudtam , hogy hol kell kérdezni nagyon szépen köszönöm a kimerítő válaszodat
Igazság szerint azért merült fel bennem a váltás mert most van lehetőségem olcsóbban vásárolni , de nagyon elbizonytalanítottál
Ez a q6600-os config most lesz 3 éves ez nagyon jól sikerült anno kiválasztanom. A leírtak alapján 1 760-as konfig nem szól azért 3 évre de egyértelműen most ez ebben a kategóriában a legjobb ár/érték aránnyal rendelkező config.
-
pzske
aktív tag
Köszönöm a válaszokat igen főként játék nyilván húznék a procin ez a köv kérdés: gyári hűtővel 1 760-t van esély 3@6 ghz-re felhúzni 1 msi p55 gd 65-ös lapban ?
-
pzske
aktív tag
-
pzske
aktív tag
Sziasztok !
Most 1 pár tesztet végignyaltam és számomra az jött le , hogy a 760 vagy a 870 proci játékok alatt verik a I7 930-at ?
Kérlek titeket , hogy ezzel kapcsolatban osszátok meg a tapasztalatokat velem !
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged