Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- MIUI / HyperOS topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Yettel topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nullpoint
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Úgy tűnt mintha felülbírálta volna a 36-os szorzót. Utána amikor a biosba kiléptem ott is 33*100-at mutatott, annak ellenére hogy manualban továbbra is 36 volt beálítva. Remélem nem valami hibás szériát fogtam ki az alaplapból.
Lehet paranoia az ugrálgatástól való félelem, úgy gondolnám -a tévedés lehetőségét fenntartva- hogy ilyen apró alkatrészeknek esetleg jobb a "statikusabb" terhelés mint a túlzottan "dinamikus".Várom a fogyimérések eredményét, köszi a fáradozásod.
( Kicsi a mozgás itt, nem sokan engedhetik ezt meg. Én munkára használom javarészt, sokat is dolgoztam érte, ugyanakkor kicsit lekiismeretfurdalást is éreztem hogy az átlagfizetés háromszorosáért veszek alaplapot-procit-ramot)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen TV-t vegyek?
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Horgász topik
- Premier dátumot kapott a FATAL FRAME II: Crimson Butterfly Remake
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest