- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #7156 üzenetére
"ami igen, ott a GPU maga is fika mar a komolyabb dolgokhoz" - sokáig én is ezt gondoltam, és lehet, hogy most mondjuk spec pont így lesz...
De a GTX950-em sebességre még bőven jó volt, miközben a kevés VRam miatt már el sem indulgattak a játékok, vagy csak pocsék textúra minőséggel.
Ok, az is igaz, hogy relative alacsony felbontásban játszottam vele, egy nagyon erős proci volt mellette ahhoz képest amihez képest eredetileg kitalálták de akkor is ... ha lehetne külön memóriát tenni a VGA-ra mint az alapalpba, akkor szerintem elég lett volna +2-4GB-t rátennem, és még egy pár évig ellettem volna vele.Hát az igazán nem sok érte. Kár, hogy a lapok mostanság drágulnak
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó AMD Ryzen 7 3700X CPU Bequiet Pure rock 2 hűtővel.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest