- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
hobizoli #7156 üzenetére
"ami igen, ott a GPU maga is fika mar a komolyabb dolgokhoz" - sokáig én is ezt gondoltam, és lehet, hogy most mondjuk spec pont így lesz...
De a GTX950-em sebességre még bőven jó volt, miközben a kevés VRam miatt már el sem indulgattak a játékok, vagy csak pocsék textúra minőséggel.
Ok, az is igaz, hogy relative alacsony felbontásban játszottam vele, egy nagyon erős proci volt mellette ahhoz képest amihez képest eredetileg kitalálták de akkor is ... ha lehetne külön memóriát tenni a VGA-ra mint az alapalpba, akkor szerintem elég lett volna +2-4GB-t rátennem, és még egy pár évig ellettem volna vele.Hát az igazán nem sok érte. Kár, hogy a lapok mostanság drágulnak
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Windows 7
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windowsos tablet topic
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest