Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
A Strix Compker-es. De náluk többet nem vásárolok. Megfenyegettek, hogy használt alkatrészként veszik vissza a lapot és a procit (1 hét után, 14 napon belül) és 10-20% árcsökkenésre számíthatok. Írtam nekik, hogy ez jogilag nem helyes szerintem. Várom a futárt, hogy visszavigye aztán meglátjuk, de biztos nem fogok lenyelni 25-50ezres árcsökkenést! Aqua-val eddig nagyon jó tapasztalatom van, velük még sosem volt gond, és személyesen át fogom tudni venni, addig el se hozom a lapot, amíg nem látom saját szememmel, hogy legalább ránézésre minden ok.
drsanya: jaja, de kiderült, hogy eatx-et is megeszik a házam, csak azért féltem tőle, hogy befér-e a radiátor mögé... de méricskéltem, és elvileg be. Egy próbát megér.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest