Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
manzold82
üzenetére
Nem hiszem, hogy itt erről lenne szó. Az X99 a flagship PCH mégis csak négy darab SATA3-as drive-ot tud RAID-be fűzni? A Z97-nél hat darab SATA3-as port működik RAID-ben gond nélkül.
Értem én, hogy a gyártók alkalmanként egy vezérlőn megosztanak egy-egy portot, de ott egyértelműen le van írva, hogy vagy az A portot használod, vagy a B portot. Az ASUS manual-ja szerint két vezérlő van (controller), amiből az egyik nem is RAID képes. Egyébként én sem értem, hogy lehetne két vezérlő, amikor csak egy van.
Megnéztem jónéhány képet az X99 felépítéséről, de igazából sehol nem írták, hogy mind a 10 SATA3-as port RAID-be lenne fűzhető. Ha tényleg csak négy portot lehet összefűzni, akkor ez nálam epic fail a Z97-hez képest.
Ja, és kíméljetek meg attól, hogy: "ha komoly RAID-et akarsz, vegyél egy komoly vezérlőt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Warships
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Wuthering Waves
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest