Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz
matteo_szg
üzenetére
Hát a CPU level up-al, ha használod, akkor elég felesleges lehet neked ez a CPU
Többet el lehet érni egy 3930K-val DDR3-mal, mint ha ilyen gyári marhaságokat használsz... Ne vedd rossz néven, de az ehhez hasonlóktól csak az "alapon használom, mert úgy is brutál" mondatokon szoktam jobban mosolyogni 
Én ezzel dolgozom, és úgy éri meg a dolog, hogyha hozza azt a teljesítményt (amit hoz is egyébként, ha éppen működik rendesen) a R4E+3970X-el szemben, amiért ráköltöttem 1M-t...
De nem állok messze attól a döntéstől, hogy kivágom a fenébe, és veszek egy WS lapot egy E5-tel, ahol bár tuningolni nem is fogok tudni, nem is lesz rá szükség, mert alapjáraton ennek a konfignak a 2x-esét fogja hozni a 12C/24T, és stabil lesz akár 0-24 is, és ram hiba se lesz sose ECC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Automata kávégépek
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Elektromos autók - motorok
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Többet el lehet érni egy 3930K-val DDR3-mal, mint ha ilyen gyári marhaságokat használsz... Ne vedd rossz néven, de az ehhez hasonlóktól csak az "alapon használom, mert úgy is brutál" mondatokon szoktam jobban mosolyogni