Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
drsanya
aktív tag
válasz
Stanchore
üzenetére
Szia!
Ha a RVE új lesz, akkor nem fog menni a processzorral, csak BIOS frissítés után. Ha nem, szólj az előző tulajnak, hogy frissítse, vagy a boltnak ahol veszed.
A memória kérdésében inkább quad kitet kellene venned, és igen két oldalra kell őket rendezni, ebben segít majd a manual. 3200-as RAM-okat vegyél inkább, mert kb az a vége az X99-es rendszernek, a 3000 MHz-hez 125-ös Strap kell ami nem mindig lesz stabil, illetve sok lesz az anomália.
A 6xxx i7 széria a régi itteni emlékeim szerint forrasztott, de szinte biztos, hogy azt a procit nem fogod tudni addig húzni, stabil 4,0-4,1 lesz a vége. Nekem és pár fórumtársnak 6800K van, 4,2ig jutottak vele, én nem bántottam az enyémet. Eléggé antituning a Broadwell-E.
Üdv a klubban

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő