- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #3435 üzenetére
Egyebkent ez sem igaz. A Z170 + 6600K egy nagyon jo alternativa. Egy kozepkatos lappal egy nagyon jo jatekos kombo jon ossze normalis aron. Gamingre a legjobb valasztas, mindenki ezt keri.
Azert, mert valaki onhibajabol csalodott a platformban, es ilyenkor mar megy a koponyegforgatas. Kesztetest ereztem belinkelni a regi hsz -eit, amiket meg regebben sutott el a Skylake topikban. Ugyan ezt csinalta, csak akkor a Skylake volt porondon. De idom sincs ra, meg kedvem se. Mindenki nezzen vissza, ha gondolja, megfogja talalni. Detto ugyan ez volt, csak az ellenkezo oldalon. Azt hiszem meg moderalas is volt. Onnan tudom, mert en is ott trollkodtam.
Egyebkent amiota platformot valtott, azota nem porog a topik sem. Senkinek semmi gondja, elotte meg folyamat ment a tema, hogy most ez nem megy Nala, most az rossz, most az oc-ban segitsunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest