Hirdetés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
MPowerPH
üzenetére
Többire válaszoltam/kérdeztem.
"Meg valami: Ha meg nem hasznalhato ki a quad ch nyujtotta savszel, akkor nyugodtan tedd vissza Te is a ramjaidat alapra. Sot, elarulom, hogy a cpu oc is badarsag, foleg 4.6Ghz-n kicentizve. Mindketto maximum epenis noveles, ha nem benchelgetsz, es csak siman jatszol vele, mert egyik sem hoz gyorsulast.(Te magad irtad) Ezt annak a tekinteteben irom, hogy a +2 magra azt irtad, hogy epenis. Innen latszik, mennyire ertesz hozza."
Benchre volt megemelve (amikor kettő vagy több hónapja posztoltam egy memória OC próbát). Egyébként RAM-ok alapon ("XMP"), CPU levéve, addig, amíg nem csökken az FPS, bár nem játszok, állandóan nem fogom állítgatni... (előzőbe nem fért be, de kimértem, és közöltem már előbb, hogy mennyi a különbség szerintem max 15% a Dual vs Quad, ugyan olyan körülmények közt (CPU mag azonos, NB alap, Memória azonos 5820k vs. 6700k).
+2 magra reagáltam ez előzőben egy kérdéssel, ne csak magadból indulj ki, mikor válaszolsz. Hobbi szinten, sokadjára idézem, egészen más, mint akiknek itt bármi be van ajánlva x felhasználásra.
Ne közlekedj szekérrel kérlek, ez egy fórum, nem kutyaviadal, ha értek hozzá, ha nem, ezt mindenki ítélje meg magának. ePenis arra vonatkozna, hogy nekem nem fáj senki öröme, csak szeretném, ha másnak is öröme lenne és ne abba lelje már, hogy +2 mag, ez nem annyira elegáns.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Keresek 12-13-14. gen i5 procikat!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz LGA1151 Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő