Hirdetés
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
wukodlak
aktív tag
válasz
westlake
üzenetére
No offense.Nincs harag.Mivel most raktam össze a gépet és most jutottam el odáig,hogy teszteljem és majd esetlegesen tuning is legyen,ezért gondoltam arra ,hogy valaki akinek esetleg hasonló procija van mint nekem adhatna támpontot tuning terén is.Mivel ebben a Biosban ami most a deszkán van annyi beállítási lehetőség van,hogy alig igazodok ki rajta,meg intel most van először és nem tudom a tuning menetét se itt,bár gondolom hasonló lehet az FXek OC-jához,mert eddig az volt és elég szépen meg volt húzva.Ugyhogy majd szeretnék tuninba segítséget kérni,mit,merre állítsak.Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD AM5 Ryzen 7700 - Vadonatúj
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó i7 7700
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő